SÖZ SİZDE

Spor 17.03.2015 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

SÖZ SİZDE

Dev maç geldi, çattı… Çayırovaspor mu? Gebzespor mu? İşte bu sorunun cevabı bugün saat 15:15’te belli olacak. Bölge liderliği hedefleyen iki temsilcimiz, Şekerpınar Stadı’nda kozlarını paylaşacaklar. Kent derbisinin başlama saati 13:30.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta mücadele eden temsilcilerimiz Çayırovaspor ve Gebzespor ligin 22’nci haftasında karşı karşıya gelecekler. Bugün oynanacak olan karşılaşma öncesinde her iki takımda da bu maçın hazırlıkları tamamlandı. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşan her iki ekipte de artık tek hedef bölge lideri olabilmek. Kent derbisine rakibinin 1 puan önünde yer alan Gebzespor küçük bir avantajla çıkacak olsa da ev sahibi Çayırovaspor hem sahasında oynamanın hem de ilk maçta rakibini deplasmanda devirmenin psikolojik üstünlüğüyle sahaya çıkacak. KIRAN KIRANA BİR DERBİ BEKLENİYOR Ligin ilk yarısında Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Çayırovaspor 2-1 kazanmayı başarmıştı. Rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattıran yeşil siyahlılar rövanş maçında da aynı tarifeyi uygulayarak 2 puan farkla Gebzespor’un üstüne çıkmayı hedefliyor. Mor Menekşeler ise kötü geçen ikinci yarıda geçen hafta Mudanyaspor’u yenerek moral depolamıştı. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşan ve hedefi bölge liderliği olarak gösteren Erol Çağlın’ın öğrencileri, Çayırova deplasmanında kazanarak hem taraftarlarına derbi galibiyeti hediye etmeyi, hem de liderlik adına dev bir adım atmanın hesaplarını yapıyor. DOSTÇA BİR MAÇ OLSUN Karşılaşma öncesinde her iki kulüp yöneticilerinden de sağduyulu açıklamalar gelirken, derbiyi hak eden takımın kazanması kanısında birleştiler. Dosta bir maç olması temennisinde bulunan kulüp başkanları, derbiye tüm Çayırovalı ve Gebzeli sporseverleri davet ettiler. Konuk ekip Gebzespor’un Başkanı İlker Çakır, sadece futbolun konuşulduğu ve hak eden tarafın kazanmasını istediğini söyledi. Çayırovaspor Başkanı Vahdet Kılıç ise Gebzespor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyleyerek, güzel bir maç olacağına inandığını söyledi. 
Dev maç geldi, çattı… Çayırovaspor mu? Gebzespor mu? İşte bu sorunun cevabı bugün saat 15:15’te belli olacak. Bölge liderliği hedefleyen iki temsilcimiz, Şekerpınar Stadı’nda kozlarını paylaşacaklar. Kent derbisinin başlama saati 13:30.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta mücadele eden temsilcilerimiz Çayırovaspor ve Gebzespor ligin 22’nci haftasında karşı karşıya gelecekler. Bugün oynanacak olan karşılaşma öncesinde her iki takımda da bu maçın hazırlıkları tamamlandı. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşan her iki ekipte de artık tek hedef bölge lideri olabilmek. Kent derbisine rakibinin 1 puan önünde yer alan Gebzespor küçük bir avantajla çıkacak olsa da ev sahibi Çayırovaspor hem sahasında oynamanın hem de ilk maçta rakibini deplasmanda devirmenin psikolojik üstünlüğüyle sahaya çıkacak.

KIRAN KIRANA BİR DERBİ BEKLENİYOR

Ligin ilk yarısında Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Çayırovaspor 2-1 kazanmayı başarmıştı. Rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattıran yeşil siyahlılar rövanş maçında da aynı tarifeyi uygulayarak 2 puan farkla Gebzespor’un üstüne çıkmayı hedefliyor. Mor Menekşeler ise kötü geçen ikinci yarıda geçen hafta Mudanyaspor’u yenerek moral depolamıştı. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşan ve hedefi bölge liderliği olarak gösteren Erol Çağlın’ın öğrencileri, Çayırova deplasmanında kazanarak hem taraftarlarına derbi galibiyeti hediye etmeyi, hem de liderlik adına dev bir adım atmanın hesaplarını yapıyor.

DOSTÇA BİR MAÇ OLSUN

Karşılaşma öncesinde her iki kulüp yöneticilerinden de sağduyulu açıklamalar gelirken, derbiyi hak eden takımın kazanması kanısında birleştiler. Dosta bir maç olması temennisinde bulunan kulüp başkanları, derbiye tüm Çayırovalı ve Gebzeli sporseverleri davet ettiler. Konuk ekip Gebzespor’un Başkanı İlker Çakır, sadece futbolun konuşulduğu ve hak eden tarafın kazanmasını istediğini söyledi. Çayırovaspor Başkanı Vahdet Kılıç ise Gebzespor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyleyerek, güzel bir maç olacağına inandığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.