Sözleşmeliye eş tayini hakkı

Ekonomi 05.09.2018 - 08:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sözleşmeliye eş tayini hakkı

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı resmi eğitim kurumlarında, 30 Eylül itibarıyla 1 yıllık çalışma süresini dolduran sözleşmeli öğretmenler, eş durumuna bağlı atama başvurularını 10 Eylül'e kadar yapabilecek. Bakanlık'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, MEB'e bağlı resmi eğitim kurumlarında, eşlerden her ikisi de sözleşmeli öğretmen olarak görev yapanların, eş durumuna bağlı atama başvurusunda bulunabilecekleri belirtildi. Paylaşımda, "30 Eylül itibarıyla görev yaptıkları ilde 1 yıllık çalışma süresini dolduran öğretmenler, sözleşmeli diğer eşin görev yaptığı ile atanabilecek" denildi..

Milli Eğitim Bakanlığı'na () bağlı resmi eğitim kurumlarında, 30 Eylül itibarıyla 1 yıllık çalışma süresini dolduran sözleşmeli öğretmenler, eş durumuna bağlı atama başvurularını 10 Eylül'e kadar yapabilecek. Bakanlık'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, MEB'e bağlı resmi eğitim kurumlarında, eşlerden her ikisi de sözleşmeli öğretmen olarak görev yapanların, eş durumuna bağlı atama başvurusunda bulunabilecekleri belirtildi. Paylaşımda, " itibarıyla görev yaptıkları ilde 1 yıllık çalışma süresini dolduran öğretmenler, sözleşmeli diğer eşin görev yaptığı ile atanabilecek" denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.