SP GEBZE İFTAR’DA BULUŞACAK!

Gebze 06.06.2017 - 19:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SP GEBZE İFTAR’DA BULUŞACAK!

SAADET PARTİSİ GEBZE GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA DAVET Saadete ve huzura kavuşmanın adı olan ramazan ayı manevi dünyamızı süsleyen bütün kardeşlerimizle gönüllerimizi birleştirmenin mutluluğunu yaşatan bir aydır diyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayında Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı olarak geleneksel iftar programını her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleşecektir. Her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programına değerli teşkilat mensupları ve kıymetli misafirlerle bir araya gelecektir. 10 Haziran 2017 Cumartesi günü Malkoçoğlu Düğün Sarayında gerçekleştirilecek iftar programına bütün Gebzeli hemşerilerimiz davetlidir.  

SAADET PARTİSİ GEBZE GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA DAVET

Saadete ve huzura kavuşmanın adı olan ramazan ayı manevi dünyamızı süsleyen bütün kardeşlerimizle gönüllerimizi birleştirmenin mutluluğunu yaşatan bir aydır diyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayında Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı olarak geleneksel iftar programını her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleşecektir.

Her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programına değerli teşkilat mensupları ve kıymetli misafirlerle bir araya gelecektir.

10 Haziran 2017 Cumartesi günü Malkoçoğlu Düğün Sarayında gerçekleştirilecek iftar programına bütün Gebzeli hemşerilerimiz davetlidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.