SP’li Aksu, Çayırova Kızılay’ı ziyaret etti!

Siyaset 16.11.2020 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

SP’li Aksu, Çayırova Kızılay’ı ziyaret etti!

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Kızılay Çayırova Şubesini ziyaret etti. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, beraberinde İl yönetim kurulu üyeleri Av. Ömer Faruk Yıldırım, Süleyman Önver ve ilçe yöneticileri Erdal Durdağ ve Sinan Aydemir ile birlikte STK ziyaretleri kapsamında Çayırova Kızılay şube Başkanı Dr. Ali Öncü’yü makamında ziyaret etti. Uzun süredir Kocaeli genelinde STK dernek, kamu kurumları ve esnafla birlikte halkın tüm kesimleri ziyaret ederek vatandaşı dinleyen Saadet Partisi, Çayırova’da da ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İl yöneticileri Av. Ömer Faruk Yıldırım ve Süleyman Önver’in de katılımıyla geçtiğimiz gün Kızılay Çayırova şube Başkanı Dr. Ali öncüyü makamında ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ‘Türk Kızılay’ı ülkemizde ve Dünya’nın birçok yerinde çok başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. Saadet Partisi olarak da bu çalışmaların her zaman destekçisiyiz’ dedi. KIZILAY GÖZ BEBEĞİMİZ Aksu ‘Ülkemiz ve dünyada mal ve can kaybına yol açan birçok olay meydana gelmektedir. Kimi zaman doğal afetler kimi zamanda savaşların yol açtığı büyük insani dramlar yaşanmaktadır. Türk Kızılay’ı, Dünya’nın her neresinde nasıl ve niçin olduğuna bakmadan din, dil ve ırk ayrımı yapmadan her türlü insani hizmetleri götüren ve kıtalar arası gönül bağları kuran ülkemizin göz bebeği bir kuruluştur. Çayırova Kızılay şubemizde bu kapsamda önemli hizmetler gerçekleştiriyor. Zaman zaman kan bağışı çalışmalarında Saadet Partisi ve Kızılay ortak çalışmalarda yürütüyoruz ve bundan sonra bu çalışmalara devam edeceğiz’ şeklinde açıklamalarda bulundu. DR. ALİ ÖNCÜ TEŞEKKÜR ETTİ Ziyaretleri için Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve heyetine teşekkür eden Kızılay Çayırova şube Başkanı Dr. Ali Öncü, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Kızılay Çayırova Şubesini ziyaret etti. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, beraberinde İl yönetim kurulu üyeleri Av. Ömer Faruk Yıldırım, Süleyman Önver ve ilçe yöneticileri Erdal Durdağ ve Sinan Aydemir ile birlikte STK ziyaretleri kapsamında Çayırova Kızılay şube Başkanı Dr. Ali Öncü’yü makamında ziyaret etti.

Uzun süredir Kocaeli genelinde STK dernek, kamu kurumları ve esnafla birlikte halkın tüm kesimleri ziyaret ederek vatandaşı dinleyen Saadet Partisi, Çayırova’da da ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İl yöneticileri Av. Ömer Faruk Yıldırım ve Süleyman Önver’in de katılımıyla geçtiğimiz gün Kızılay Çayırova şube Başkanı Dr. Ali öncüyü makamında ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ‘Türk Kızılay’ı ülkemizde ve Dünya’nın birçok yerinde çok başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. Saadet Partisi olarak da bu çalışmaların her zaman destekçisiyiz’ dedi.

KIZILAY GÖZ BEBEĞİMİZ

Aksu ‘Ülkemiz ve dünyada mal ve can kaybına yol açan birçok olay meydana gelmektedir. Kimi zaman doğal afetler kimi zamanda savaşların yol açtığı büyük insani dramlar yaşanmaktadır. Türk Kızılay’ı, Dünya’nın her neresinde nasıl ve niçin olduğuna bakmadan din, dil ve ırk ayrımı yapmadan her türlü insani hizmetleri götüren ve kıtalar arası gönül bağları kuran ülkemizin göz bebeği bir kuruluştur. Çayırova Kızılay şubemizde bu kapsamda önemli hizmetler gerçekleştiriyor. Zaman zaman kan bağışı çalışmalarında Saadet Partisi ve Kızılay ortak çalışmalarda yürütüyoruz ve bundan sonra bu çalışmalara devam edeceğiz’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

DR. ALİ ÖNCÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretleri için Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve heyetine teşekkür eden Kızılay Çayırova şube Başkanı Dr. Ali Öncü, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.