Sp’li Aksu festivali ziyaret etti

Çayırova 02.04.2018 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sp’li Aksu festivali ziyaret etti

Çayırova’da Karadeniz İlleri Derneklerinin Ortak Organizasyonu Olan 2. Hamsi Festivali Ve Yöresel Ürünler Fuarı Yoğun İlgi Görmeye Devam Ediyor.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Kastamonu, Sinop, Artvin, Trabzon, Ordu, Giresun, Kırşehir, Afyon Ve Kars İlleri Derneklerinin İşbirliği İle Çayırova’da düzenlenen Geleneksel 2. Hamsi Festivali Ve Yöresel Ürünler Fuar Alanını Ziyaret Etti. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Fuar Alanını Ziyaret Eden Aksu Ve Yönetimine Festivali Düzenleyen Dernek Başkanları Eşlik Ederek Fuar Hakkında Ve Sergilenen Ürünler İle İlgili Bilgiler Verdi. Aksu Destek Verdi Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu Burada Yaptığı Açıklamada, ‘’Karadeniz Kültürünün Çayırova’lı Vatandaşlara Tanıtılması Ve Farklılıklarıyla Ülkemize Zenginlik Katan Yöresel Kültürleri Bir Araya Getirerek Bizi Biz Yapan Değerleri Güçlendirip Birlik Ve Beraberliğimiz Açısından Son Derece Önemli Olan Bir Çalışma Gerçekleştiriyorsunuz. Bu Bakımdan Siz Dernek Başkanlarını Öncelikle Tebrik Etmek İstiyorum Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Bir Tuğla Misali,  Milletimizi Böylesine Kaliteli Programlarla Bir Araya Getirerek Çok Faydalı Hizmetler Yaptığınızı Da Bir Kez Daha İfade Etmek İstiyorum’’ Dedi. Daha Sonra Dernek Başkanları, Yusuf Aksu Ve Heyetine Fuar Alanını Gezdirerek Katılımları Ve Destekleri İçin Teşekkürlerini İlettiler.
Çayırova’da Karadeniz İlleri Derneklerinin Ortak Organizasyonu Olan 2. Hamsi Festivali Ve Yöresel Ürünler Fuarı Yoğun İlgi Görmeye Devam Ediyor.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Kastamonu, Sinop, Artvin, Trabzon, Ordu, Giresun, Kırşehir, Afyon Ve Kars İlleri Derneklerinin İşbirliği İle Çayırova’da düzenlenen Geleneksel 2. Hamsi Festivali Ve Yöresel Ürünler Fuar Alanını Ziyaret Etti. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Fuar Alanını Ziyaret Eden Aksu Ve Yönetimine Festivali Düzenleyen Dernek Başkanları Eşlik Ederek Fuar Hakkında Ve Sergilenen Ürünler İle İlgili Bilgiler Verdi.

Aksu Destek Verdi

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu Burada Yaptığı Açıklamada, ‘’Karadeniz Kültürünün Çayırova’lı Vatandaşlara Tanıtılması Ve Farklılıklarıyla Ülkemize Zenginlik Katan Yöresel Kültürleri Bir Araya Getirerek Bizi Biz Yapan Değerleri Güçlendirip Birlik Ve Beraberliğimiz Açısından Son Derece Önemli Olan Bir Çalışma Gerçekleştiriyorsunuz. Bu Bakımdan Siz Dernek Başkanlarını Öncelikle Tebrik Etmek İstiyorum Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Bir Tuğla Misali,  Milletimizi Böylesine Kaliteli Programlarla Bir Araya Getirerek Çok Faydalı Hizmetler Yaptığınızı Da Bir Kez Daha İfade Etmek İstiyorum’’ Dedi. Daha Sonra Dernek Başkanları, Yusuf Aksu Ve Heyetine Fuar Alanını Gezdirerek Katılımları Ve Destekleri İçin Teşekkürlerini İlettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.