Şükrü başkan bizim her şeyimiz!

Spor 26.10.2018 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şükrü başkan bizim her şeyimiz!

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu spor medyasıyla buluştu. Darıca Belediyesi Teras Kafe&Restaurant’ta Sportif Direktör Hakan Menekşe ve Medya Sorumlusu Murat Deveci’nin de katıldığı toplantıda basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen Oktay Derelioğlu, sıcak ve bir o kadar da samimi açıklamalarda bulundu.

Hedeflerini ve beklentilerini dile getirerek önemli mesajlar veren Derelioğlu, Darıca halkı ve taraftarının desteğiyle kendilerini güzel günlerin beklediğini söyledi. Derelioğlu, ‘’En iyisini düşünen teknik adamım, bunun için de zaman ve birliktelik gerekiyor.  Biz çok iyi bir takıma sahibiz neden şampiyon olmayalım? Bunun için de başta taraftarlarımız olmak üzere herkesin desteğine ihtiyacımız var’’dedi. ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ Futbolcularına sahip çıkarak övgüler yağdıran Derelioğlu, ‘’2 haftadır takımla beraberim görüyorum ki karakterli, yetenekli ve özverili oyunculara sahibim, bunu da son oynanan Bugsaşspor maçında verdikleri mücadeleyi hep birlikte gördük. Bizim teknik ekibimizle yapacağımız şey onlara özgüven kazandırmak. Bu inanç ve çalışma ile başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum’’dedi. ŞÜKRÜ BAŞKAN BİZE GÜÇ VERİYOR Teknik patron Oktay Derelioğlu, Onursal Başkan Şükrü Karabacak ile ilgili de övgü dolu sözler sarf etti. Karabacak’ın eşine az rastlanır bir belediye başkanı olduğunu belirten Derelioğlu, ‘’Müthiş heyecanlı ve hırslı birisi. Sürekli yanımızda olarak bize her anlamda destek oluyor. Sporcu kimliğinin Darıca G.B’ye büyük katkı sağladığını artık yakinen şahitlik ediyorum. Futbolu bu kadar seven bir başkanımızın olması bizim için bir şans. Şükrü Başkan, bizim birinci başkanımız ve hep öyle olacak’’dedi. TRİBÜNLER TIKA BASA DOLMALI Darıca G.B taraftarlarına mesaj gönderen Derelioğlu, ‘’Burada futbolcularımın yanı sıra taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızın son maçta son dakikaya kadar verdikleri destek muhteşemdi. Ancak tribünler sayısal olarak daha dolu ve coşkulu olmalı. Hatta öyle dolu olsun ki stada giremeyenler dahi olsun(gülerek). Bugsaşspor maçında şahsıma gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’’dedi. Uzun vadeli planlamalar yaptıklarını belirten Derelioğlu, projelerinin arasında 15 bin kişilik yeni stadyum olduğunu da sözlerine ekledi.   Derelioğlu ve basın mensupları akşam sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.     Teknik Direktör Oktay Derelioğlu(solda), Sportif Direktör Hakan Menekşe(sağda) spor basınıyla sık sık bir araya geleceklerini söylediler.  
Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu spor medyasıyla buluştu. Darıca Belediyesi Teras Kafe&Restaurant’ta Sportif Direktör Hakan Menekşe ve Medya Sorumlusu Murat Deveci’nin de katıldığı toplantıda basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen Oktay Derelioğlu, sıcak ve bir o kadar da samimi açıklamalarda bulundu.

Hedeflerini ve beklentilerini dile getirerek önemli mesajlar veren Derelioğlu, Darıca halkı ve taraftarının desteğiyle kendilerini güzel günlerin beklediğini söyledi. Derelioğlu, ‘’En iyisini düşünen teknik adamım, bunun için de zaman ve birliktelik gerekiyor.  Biz çok iyi bir takıma sahibiz neden şampiyon olmayalım? Bunun için de başta taraftarlarımız olmak üzere herkesin desteğine ihtiyacımız var’’dedi.

ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ

Futbolcularına sahip çıkarak övgüler yağdıran Derelioğlu, ‘’2 haftadır takımla beraberim görüyorum ki karakterli, yetenekli ve özverili oyunculara sahibim, bunu da son oynanan Bugsaşspor maçında verdikleri mücadeleyi hep birlikte gördük. Bizim teknik ekibimizle yapacağımız şey onlara özgüven kazandırmak. Bu inanç ve çalışma ile başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum’’dedi.

ŞÜKRÜ BAŞKAN BİZE GÜÇ VERİYOR

Teknik patron Oktay Derelioğlu, Onursal Başkan Şükrü Karabacak ile ilgili de övgü dolu sözler sarf etti. Karabacak’ın eşine az rastlanır bir belediye başkanı olduğunu belirten Derelioğlu, ‘’Müthiş heyecanlı ve hırslı birisi. Sürekli yanımızda olarak bize her anlamda destek oluyor. Sporcu kimliğinin Darıca G.B’ye büyük katkı sağladığını artık yakinen şahitlik ediyorum. Futbolu bu kadar seven bir başkanımızın olması bizim için bir şans. Şükrü Başkan, bizim birinci başkanımız ve hep öyle olacak’’dedi.

TRİBÜNLER TIKA BASA DOLMALI

Darıca G.B taraftarlarına mesaj gönderen Derelioğlu, ‘’Burada futbolcularımın yanı sıra taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızın son maçta son dakikaya kadar verdikleri destek muhteşemdi. Ancak tribünler sayısal olarak daha dolu ve coşkulu olmalı. Hatta öyle dolu olsun ki stada giremeyenler dahi olsun(gülerek). Bugsaşspor maçında şahsıma gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’’dedi. Uzun vadeli planlamalar yaptıklarını belirten Derelioğlu, projelerinin arasında 15 bin kişilik yeni stadyum olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Derelioğlu ve basın mensupları akşam sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Teknik Direktör Oktay Derelioğlu(solda), Sportif Direktör Hakan Menekşe(sağda) spor basınıyla sık sık bir araya geleceklerini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.