Sultan’dan mutlu start 0-2

Spor 18.09.2017 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan’dan mutlu start 0-2

GENÇ, KOŞAN VE MÜCADELE EDEN SULTAN ORHANSPOR, TAVŞANCILSPOR’U 2-0’LA GEÇTİ

Süper Amatör Lig ekibi Sultan Orhanspor, yeni sezona galibiyetle başladı. Ligin ilk haftasında Tavşancılspor’a konuk olan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, rakibini 2-0 devirerek sezona 3 puanla merhaba dedi. Tavşancıl Salih Gün Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan turuncu mavililer, üst üste atakların sonucunda erken bir gol buldu. Mücadelenin 11.dakikasında Emrullah Oktay’ın orta şut karışımı vuruşu arka direkte ağlarla buluştu. İlk yarıda farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcayan Sultan Orhanspor devreye 1-0 önde girdi. EMRULLAH’IN MAÇI OLDU İkinci yarıda da kendinden emin bir futbol sergileyen Sultan Orhanspor, iştahlı futbolunu sürdürdü. Karşılaşmanın 56.dakikasında hakemin beyaz noktayı göstermesinin ardından topun başına geçen Emrullah Oktay, kendisinin ve takımının 2’nci golünü kaydetti. Bu gol sonrasında ev sahibi Tavşancılspor’un baskısını kıran turuncu mavililer, gol kaçırma yarışına girdiği mücadeleden 2-0 galip ayrılarak sezona 3 puanla başladı. DEMİRTAŞ TRİBÜNDE İZLEDİ Öte yandan Sultan Orhanspor’da Teknik Direktör Özgür Demirtaş, Gebzespor’da görev yaptığı dönemden kalan yedek kulübesine girme yasağını bu maçta çekti. Mücadeleyi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra, Sultan Orhanspor yöneticilerinden Serkan Özgenç ile Fuat Ayar, Sultan Orhanspor alt yapı teknik sorumlusu Özer Özcan ve çok sayıda spor adamı takip etti.
GENÇ, KOŞAN VE MÜCADELE EDEN SULTAN ORHANSPOR, TAVŞANCILSPOR’U 2-0’LA GEÇTİ

Süper Amatör Lig ekibi Sultan Orhanspor, yeni sezona galibiyetle başladı. Ligin ilk haftasında Tavşancılspor’a konuk olan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, rakibini 2-0 devirerek sezona 3 puanla merhaba dedi.

Tavşancıl Salih Gün Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan turuncu mavililer, üst üste atakların sonucunda erken bir gol buldu. Mücadelenin 11.dakikasında Emrullah Oktay’ın orta şut karışımı vuruşu arka direkte ağlarla buluştu. İlk yarıda farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcayan Sultan Orhanspor devreye 1-0 önde girdi.

EMRULLAH’IN MAÇI OLDU

İkinci yarıda da kendinden emin bir futbol sergileyen Sultan Orhanspor, iştahlı futbolunu sürdürdü. Karşılaşmanın 56.dakikasında hakemin beyaz noktayı göstermesinin ardından topun başına geçen Emrullah Oktay, kendisinin ve takımının 2’nci golünü kaydetti. Bu gol sonrasında ev sahibi Tavşancılspor’un baskısını kıran turuncu mavililer, gol kaçırma yarışına girdiği mücadeleden 2-0 galip ayrılarak sezona 3 puanla başladı.

DEMİRTAŞ TRİBÜNDE İZLEDİ

Öte yandan Sultan Orhanspor’da Teknik Direktör Özgür Demirtaş, Gebzespor’da görev yaptığı dönemden kalan yedek kulübesine girme yasağını bu maçta çekti. Mücadeleyi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra, Sultan Orhanspor yöneticilerinden Serkan Özgenç ile Fuat Ayar, Sultan Orhanspor alt yapı teknik sorumlusu Özer Özcan ve çok sayıda spor adamı takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.