Sultan’dan Yaman transferler

Spor 02.02.2018 - 18:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan’dan Yaman transferler

DARICA G.B’NİN ESKİ YILDIZI NAM-I DİĞER HALİL İBO SULTAN ORHANSPOR’DA

Gelecek hafta BAL’a yükselme yolunda Süper Amatör Lig Play-Off grubunda ilk maçına çıkacak olan Sultan Orhanspor, transfer bombalarını ardı ardına sıraladı. Turuncu mavili temsilcimiz, bir dönem 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin de formasını giyen tecrübeli oyuncu Halil İbrahim Yüksel’i Akatlarspor’dan transfer etti. PLAY-OFF ÖNCESİ ÖNEMLİ HAMLE Bu önemli transferle yetinmeyen Sultan, İstanbul Amatör Süper Lig takımlarından Batı Trakya Türklerispor’dan santrafor Alparslan Ağaç ve İstanbul Sinopspor’dan stoper Buğra Mertcan Metin’i renklerine bağladı. Sultan Orhanspor’un başarılı kulüp müdürü Gökhan Yaman’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendileri Sultan Orhanspor’a bağlayan sözleşmeye imza atan yeni transferler, turuncu mavili forma altında başarılı olmak istediklerini belirttiler.
DARICA G.B’NİN ESKİ YILDIZI NAM-I DİĞER HALİL İBO SULTAN ORHANSPOR’DA

Gelecek hafta BAL’a yükselme yolunda Süper Amatör Lig Play-Off grubunda ilk maçına çıkacak olan Sultan Orhanspor, transfer bombalarını ardı ardına sıraladı. Turuncu mavili temsilcimiz, bir dönem 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin de formasını giyen tecrübeli oyuncu Halil İbrahim Yüksel’i Akatlarspor’dan transfer etti.

PLAY-OFF ÖNCESİ ÖNEMLİ HAMLE

Bu önemli transferle yetinmeyen Sultan, İstanbul Amatör Süper Lig takımlarından Batı Trakya Türklerispor’dan santrafor Alparslan Ağaç ve İstanbul Sinopspor’dan stoper Buğra Mertcan Metin’i renklerine bağladı. Sultan Orhanspor’un başarılı kulüp müdürü Gökhan Yaman’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendileri Sultan Orhanspor’a bağlayan sözleşmeye imza atan yeni transferler, turuncu mavili forma altında başarılı olmak istediklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.