Sultan havlu attı 0-3

Spor 02.04.2017 - 18:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan havlu attı 0-3

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Sultan Orhanspor, Derince BLD Demir’e sahasında farklı yenilerek BAL’a havlu attı. Rakibi ile bu sezon 4’üncü kez karşı karşıya gelen turuncu-mavili ekip, Play-Off’un ilk maçında aldığı 4-2’lik yenilginin rövanşını 3-0’lık skorla kaybederek BAL’a çıkma şansını kaybetti. Sultan Orhanspor normal sezonda da rakibine diş geçirememişti. İLK YARIDA ŞUT DAHİ YOK İlk yarıda rakip kaleye şutu bile olmayan Sultan Orhan 23’de geriye düştü. Yiğit’in kullandığı kornerde ön direkte bulunan Muhammet kafayı vurdu ve topu ağlara yolladı: 0-1. Rakibi karşısında kendini bir türlü kabul ettiremeyen Sultan Orhan evlere şenlik bir performans sergiledi ve devre konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle devam etti. İkinci yarıda tablo değişmedi, Demir Sultan Orhan’ın kötü oyunu karşısında fark yaptı. 78’de Anıl skoru 2-0’a getirdi. 2 dakika sonra Demirspor Fatih’le farkı 3’e çıkardı ve maçta bu şekilde sona erdi: 0-3.  Son şansını da kullanamayan Sultan Orhanspor BAL’a çıkma umutlarını bir başka bahara bıraktı.  

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Sultan Orhanspor, Derince BLD Demir’e sahasında farklı yenilerek BAL’a havlu attı. Rakibi ile bu sezon 4’üncü kez karşı karşıya gelen turuncu-mavili ekip, Play-Off’un ilk maçında aldığı 4-2’lik yenilginin rövanşını 3-0’lık skorla kaybederek BAL’a çıkma şansını kaybetti. Sultan Orhanspor normal sezonda da rakibine diş geçirememişti.

İLK YARIDA ŞUT DAHİ YOK

İlk yarıda rakip kaleye şutu bile olmayan Sultan Orhan 23’de geriye düştü. Yiğit’in kullandığı kornerde ön direkte bulunan Muhammet kafayı vurdu ve topu ağlara yolladı: 0-1. Rakibi karşısında kendini bir türlü kabul ettiremeyen Sultan Orhan evlere şenlik bir performans sergiledi ve devre konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle devam etti. İkinci yarıda tablo değişmedi, Demir Sultan Orhan’ın kötü oyunu karşısında fark yaptı. 78’de Anıl skoru 2-0’a getirdi. 2 dakika sonra Demirspor Fatih’le farkı 3’e çıkardı ve maçta bu şekilde sona erdi: 0-3.  Son şansını da kullanamayan Sultan Orhanspor BAL’a çıkma umutlarını bir başka bahara bıraktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.