Sultan’ın yılı olacak!

Spor 02.05.2018 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sultan’ın yılı olacak!

Sultan Orhanspor, 3 yıllık Süper Amatör Lig serüvenine yeni sezonda son vermek istiyor. 2018-19 sezonu hazırlıkları için şimdiden çalışmalara başlayan Sultan Orhanspor hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi. Bu hedef doğrultusunda takım kuracak turuncu-mavili yönetim, transferde antrenör Özgür Demirtaş’ın raporu doğrultusunda ilerleyecek. Gebze’nin yanı sıra il dışından da takımın hedef ve yapısına uygun futbolcularla anlaşılarak Bölgesel Amatör Lig ayarında bir takım kuracak Sultan Orhanspor yönetimi, 3 yıl aradan sonra tekrar Bölgesel Amatör Ligdeki yerini almayı hedefliyor.  DEMİRTAŞ’LA DEVAM 5 Sultan Orhanspor’u yeni sezonda yine Özgür Demirtaş çalıştıracak. Demirtaş, iyi ve güçlü bir takım için transfer çalışmalarına dört koldan başlayacak. Konuşma Sonu Bir mesaj yaz...  Dosyaları Seç Dosyaları Seç

Sultan Orhanspor, 3 yıllık Süper Amatör Lig serüvenine yeni sezonda son vermek istiyor. 2018-19 sezonu hazırlıkları için şimdiden çalışmalara başlayan Sultan Orhanspor hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi. Bu hedef doğrultusunda takım kuracak turuncu-mavili yönetim, transferde antrenör Özgür Demirtaş’ın raporu doğrultusunda ilerleyecek. Gebze’nin yanı sıra il dışından da takımın hedef ve yapısına uygun futbolcularla anlaşılarak Bölgesel Amatör Lig ayarında bir takım kuracak Sultan Orhanspor yönetimi, 3 yıl aradan sonra tekrar Bölgesel Amatör Ligdeki yerini almayı hedefliyor. 

DEMİRTAŞ’LA DEVAM

5 Sultan Orhanspor’u yeni sezonda yine Özgür Demirtaş çalıştıracak. Demirtaş, iyi ve güçlü bir takım için transfer çalışmalarına dört koldan başlayacak. Konuşma Sonu Bir mesaj yaz...  Dosyaları Seç Dosyaları Seç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.