Sultan Orhan mest ediyor 2-0

Spor 05.11.2017 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan Orhan mest ediyor 2-0

TURUNCU MAVİLİLER SUADİYE MAÇI ÖNCESİNDE ÇOK KRİTİK 3 PUAN ALDI

Muhteşem performansıyla Gebzeli futbolseverleri mest eden Sultan Orhanspor, kritik Suadiye maçı öncesinde sahasında ağırladığı Değirmenderespor’u 2-0 yenerek rakiplerine gözdağı verdi. Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Sultan Orhanspor, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Turuncu mavili temsilcimiz Metin Oktay Stadı’nda konuk ettiği Değirmenderespor’u 2-0 mağlup ederek puanını 22’ye çıkardı. Liderliğini sürdüren Sultan Orhanspor’a galibiyeti getiren golleri 12.dakikada Furkan Şahin ve 31.dakikada Furkan Şare attı. COŞKULU FUTBOL HIRSLI MÜCADELE Karşılaşmanın büyük bölümünde iyi bir futbol ortaya koyan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, coşkulu futbolu ve hırslı mücadelesiyle büyük beğeni aldı. 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak dikkatleri üzerine çeken Sultan Orhanspor, şampiyonluk yolunda farkını ortaya koyarak rakiplerine gözdağı verdi. BAŞKAN AYAR TRİBÜNDE Sultan Orhanspor ile Değirmenderespor arasında oynanan zevkli 90 dakikayı Sultan Orhanspor Başkanı İrfan Ayar, kulüp yöneticilerinden Serkan Özgenç ile Fuat Ayar, Gebzespor yöneticisi Mustafa Turhan ve çok sayıda spor adamı takip etti. SUADİYE TAKILDI FARK 5’E ÇIKTI Öte yandan grubun bir diğer maçında Başiskele Belediyespor, Kartepe Suadiyespor’u 1-0 yenerek haftanın sürprizine imza attı. Bu sonucun ardından lider Sultan Orhanspor ile Suadiye arasındaki puan farkı 5’e çıktı. Temsilcimiz Sultan Orhanspor gelecek hafta Pazar günü deplasmanda Kartepe Suadiyespor ile karşı karşıya gelecek.
TURUNCU MAVİLİLER SUADİYE MAÇI ÖNCESİNDE ÇOK KRİTİK 3 PUAN ALDI

Muhteşem performansıyla Gebzeli futbolseverleri mest eden Sultan Orhanspor, kritik Suadiye maçı öncesinde sahasında ağırladığı Değirmenderespor’u 2-0 yenerek rakiplerine gözdağı verdi.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Sultan Orhanspor, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Turuncu mavili temsilcimiz Metin Oktay Stadı’nda konuk ettiği Değirmenderespor’u 2-0 mağlup ederek puanını 22’ye çıkardı. Liderliğini sürdüren Sultan Orhanspor’a galibiyeti getiren golleri 12.dakikada Furkan Şahin ve 31.dakikada Furkan Şare attı.

COŞKULU FUTBOL HIRSLI MÜCADELE

Karşılaşmanın büyük bölümünde iyi bir futbol ortaya koyan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, coşkulu futbolu ve hırslı mücadelesiyle büyük beğeni aldı. 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak dikkatleri üzerine çeken Sultan Orhanspor, şampiyonluk yolunda farkını ortaya koyarak rakiplerine gözdağı verdi.

BAŞKAN AYAR TRİBÜNDE

Sultan Orhanspor ile Değirmenderespor arasında oynanan zevkli 90 dakikayı Sultan Orhanspor Başkanı İrfan Ayar, kulüp yöneticilerinden Serkan Özgenç ile Fuat Ayar, Gebzespor yöneticisi Mustafa Turhan ve çok sayıda spor adamı takip etti.

SUADİYE TAKILDI FARK 5’E ÇIKTI

Öte yandan grubun bir diğer maçında Başiskele Belediyespor, Kartepe Suadiyespor’u 1-0 yenerek haftanın sürprizine imza attı. Bu sonucun ardından lider Sultan Orhanspor ile Suadiye arasındaki puan farkı 5’e çıktı. Temsilcimiz Sultan Orhanspor gelecek hafta Pazar günü deplasmanda Kartepe Suadiyespor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.