Sultan puanla döndü

Spor 16.10.2016 - 13:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sultan puanla döndü

Sultan puanla döndü

Süper Amatör Futbol Ligi B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Gebze Sultanorhanspor, deplasmanda karşılaştığı Büyük Derbentspor’la golsüz berabere kaldı. Bu sonuçlarla haftaya üç puanla başlayan Büyük Derbentspor puanını dörde, haftaya dört puanla başlayan Sultanorhanspor ise beşe çıkardı. Turuncu Mavili Sultanorhan, sezonun üçüncü haftası bitiminde de gol yememe unvanını sürdürmeyi başardı. Büyük Derbentspor önümüzdeki hafta deplasmanda Değirmenderespor’a konuk olacak. Sultanorhanspor ise evinde Doğantepespor’u ağırlayacak. ÖZCAN: HAKİMİYET BİZDEYDİ Sultanorhanspor Teknik Direktörü Fikret Özcan ise maç boyu oyunun hakimiyetini ellerinde tutan taraf olduklarını, zaman zaman kontratak yeseler de rakibe karşı üstünlük sağladıklarını söyledi. Gündeniz Gürtay, Okan Oral, Muhammed Tutak hakem üçlüsünün yönettiği maçı KASKF Başkanı Murat Aydın da izledi.
Sultan puanla döndü

Süper Amatör Futbol Ligi B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Gebze Sultanorhanspor, deplasmanda karşılaştığı Büyük Derbentspor’la golsüz berabere kaldı. Bu sonuçlarla haftaya üç puanla başlayan Büyük Derbentspor puanını dörde, haftaya dört puanla başlayan Sultanorhanspor ise beşe çıkardı. Turuncu Mavili Sultanorhan, sezonun üçüncü haftası bitiminde de gol yememe unvanını sürdürmeyi başardı. Büyük Derbentspor önümüzdeki hafta deplasmanda Değirmenderespor’a konuk olacak. Sultanorhanspor ise evinde Doğantepespor’u ağırlayacak.

ÖZCAN: HAKİMİYET BİZDEYDİ

Sultanorhanspor Teknik Direktörü Fikret Özcan ise maç boyu oyunun hakimiyetini ellerinde tutan taraf olduklarını, zaman zaman kontratak yeseler de rakibe karşı üstünlük sağladıklarını söyledi. Gündeniz Gürtay, Okan Oral, Muhammed Tutak hakem üçlüsünün yönettiği maçı KASKF Başkanı Murat Aydın da izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.