Sultan vitesi 5’e ta​ktı 5-0

Spor 01.01.2018 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan vitesi 5’e ta​ktı 5-0

Sultan vitesi 5’e ta​ktı 5-0

Lider Sultan Orhanspor, sahasında konuk ettiği Dilovası Belediyespor’u 5-0 yenerek farkını ortaya koydu. Birbirinden şık gollerle kalitesini ortaya koyan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri zirvenin tek hakimi olduğunu bir kez daha gösterdi. Amatör Süper Lig B Grubu’nda şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Sultan Orhanspor, Kandıra yenilgisinin açtığı yaraları Dilovası Belediyespor önünde sardı. Dilovası karşısında vitesi 5’e takan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri ilk yarıda işi bitirdi. Emrullah ve Hakan’ın (2) attığı gollerle soyunma odasına 3-0 önde giren turuncu-mavililer ikinci yarıda rölantide bir futbol sergiledi. 55.dakikada oyuna giren Berat Ege attığı iki golle farklı galibiyete katkı sunarken, oynadığı pozitif futbolla da alkış topladı. Maçı 5-0 kazanan Sultan Orhanspor 37 puanla liderliğini sürdürürken, 14 puanda kalan Dilovası Belediyespor ise ligde kalma şansını tamamen tüketti.
Sultan vitesi 5’e ta​ktı 5-0

Lider Sultan Orhanspor, sahasında konuk ettiği Dilovası Belediyespor’u 5-0 yenerek farkını ortaya koydu. Birbirinden şık gollerle kalitesini ortaya koyan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri zirvenin tek hakimi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Amatör Süper Lig B Grubu’nda şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Sultan Orhanspor, Kandıra yenilgisinin açtığı yaraları Dilovası Belediyespor önünde sardı. Dilovası karşısında vitesi 5’e takan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri ilk yarıda işi bitirdi. Emrullah ve Hakan’ın (2) attığı gollerle soyunma odasına 3-0 önde giren turuncu-mavililer ikinci yarıda rölantide bir futbol sergiledi. 55.dakikada oyuna giren Berat Ege attığı iki golle farklı galibiyete katkı sunarken, oynadığı pozitif futbolla da alkış topladı. Maçı 5-0 kazanan Sultan Orhanspor 37 puanla liderliğini sürdürürken, 14 puanda kalan Dilovası Belediyespor ise ligde kalma şansını tamamen tüketti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.