GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sümerspor fırtınası Sapanca’da esti

Spor 12.08.2020 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sümerspor fırtınası Sapanca’da esti

Sapanca gölünde geçtiğimiz hafta sonu yapılan Gençler Türkiye Kupası kürek yarışmasında İzmit Sümerspor Kürek Kulübü fırtınası esti. Türkiye’nin çeşitli illerinden önemli kulüplerin katılım sağladığı Gençler Türkiye kupası kürek yarışması, 7-8-9 Ağustos tarihlerinde Sapanca’da düzenlendi. İlimizi bu organizasyonda İzmit Sümer Kürek Kulübü, Şişecam Çayırova Kürek Kulübü ve Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü temsil etti. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından en kalabalık kafileye sahip İzmit Sümer Spor Kulübü organizasyonu 5 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük ile tamamladı. Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü ise 1 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti. Müsabakalara İzmit Marina'daki tesislerinde oldukça sıkı çalışmalarla hazırlanan İzmit Sümerspor Kürek Kulübü, deniz küreği branşında müsabakalara en çok sporcu ile katılan birinci takım unvanını da elde etti. SUBAŞI: ÖNCE MİLLİ TAKIM, SONRA OLİMPİYATLAR Sapanca Kırkpınar’da gerçekleşen kupa müsabakaları sonrası açıklamada bulunan kulüp başkanı Serenay Subaşı, “Her geçen gün hızla büyüyen bir kulübüz. Kısa sürede birçok başarılara imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Hedefimiz ilimizden kaliteli sporcular ve kürekçiler yetiştirip önce milli takım, ardından olimpiyatlara hazırlanmaktır. Türkiye Kupası’na katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Sapanca gölünde geçtiğimiz hafta sonu yapılan Gençler Türkiye Kupası kürek yarışmasında İzmit Sümerspor Kürek Kulübü fırtınası esti.

Türkiye’nin çeşitli illerinden önemli kulüplerin katılım sağladığı Gençler Türkiye kupası kürek yarışması, 7-8-9 Ağustos tarihlerinde Sapanca’da düzenlendi. İlimizi bu organizasyonda İzmit Sümer Kürek Kulübü, Şişecam Çayırova Kürek Kulübü ve Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü temsil etti. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından en kalabalık kafileye sahip İzmit Sümer Spor Kulübü organizasyonu 5 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük ile tamamladı. Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü ise 1 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti. Müsabakalara İzmit Marina'daki tesislerinde oldukça sıkı çalışmalarla hazırlanan İzmit Sümerspor Kürek Kulübü, deniz küreği branşında müsabakalara en çok sporcu ile katılan birinci takım unvanını da elde etti.

SUBAŞI: ÖNCE MİLLİ TAKIM, SONRA OLİMPİYATLAR

Sapanca Kırkpınar’da gerçekleşen kupa müsabakaları sonrası açıklamada bulunan kulüp başkanı Serenay Subaşı, “Her geçen gün hızla büyüyen bir kulübüz. Kısa sürede birçok başarılara imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Hedefimiz ilimizden kaliteli sporcular ve kürekçiler yetiştirip önce milli takım, ardından olimpiyatlara hazırlanmaktır. Türkiye Kupası’na katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.