Sürpriz Görüşme

Siyaset 25.11.2017 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sürpriz Görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ve Tuğrul Türkeş'i aradı. Görüşme Türkeş'in doğumunun 100. yılı vesilesi ile yapıldı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli ve  AK Parti  Ankara  Milletvekili  Tuğrul Türkeş ile bu sabah telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, bu iki görüşmenin  MHP Kurucu Genel Başkanı  Alparslan Türkeş'in doğumunun yüzüncü yılı vesilesiyle yapıldığını belirtti. "TÜRKEŞ HAYIRLA YAD EDİLİYOR" Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yle görüşmesinde  MHP Kurucu Genel Başkanı  Alparslan Türkeş'in bu ülke ve millet için yaptığı olumlu katkılara dikkati çekerek, kendisinin hayırla yad edilmekte olduğuna değindi. TUĞRUL TÜRKEŞ'İ DE ARADI Alparslan Türkeş'in oğlu  Tuğrul Türkeş'le de ayrıca görüşen  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merhuma Allah'tan rahmet dilediği kaydedildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ve Tuğrul Türkeş'i aradı. Görüşme Türkeş'in doğumunun 100. yılı vesilesi ile yapıldı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli ve  AK Parti  Ankara  Milletvekili  Tuğrul Türkeş ile bu sabah telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, bu iki görüşmenin  MHP Kurucu Genel Başkanı  Alparslan Türkeş'in doğumunun yüzüncü yılı vesilesiyle yapıldığını belirtti.

"TÜRKEŞ HAYIRLA YAD EDİLİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yle görüşmesinde  MHP Kurucu Genel Başkanı  Alparslan Türkeş'in bu ülke ve millet için yaptığı olumlu katkılara dikkati çekerek, kendisinin hayırla yad edilmekte olduğuna değindi.

TUĞRUL TÜRKEŞ'İ DE ARADI

Alparslan Türkeş'in oğlu  Tuğrul Türkeş'le de ayrıca görüşen  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merhuma Allah'tan rahmet dilediği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.