TIR ÖNÜNDEKİ ARAÇLARI BİÇTİ

Gebze 19.02.2016 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TIR ÖNÜNDEKİ ARAÇLARI BİÇTİ

Gebze'de meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden tır karşı şeride geçti önce bir araca çarpan tır ardından önüne kattığı direkle bir iş yeri duvarına çarparak durdu.Kazada bir kişi yaralandı.

  Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza tatlıkuyu E-5 karayolunda meydana geldi.Oktay K.'nin kullandığı 34 HA 9884 plakalı tır yolda seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritten gelen Mustafa A.'nın kullandığı 41 GK 149 plakalı araca ardından ise önüne kattığı direğe ardından ise iş yeri duvarına çarparak durabildi. Yaşanan kazada Mustafa A. yaralandı.Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.Kaza yerine gelen sağlık görevlileri yaralıya yapmış olduğu ilk müdahalenin ardından farabi devlet hastanesine kaldırıldı.Tır sürücüsü ise kazada yara almazken ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet polis merkez amirliğine götürüldü.Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı...
Gebze'de meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden tır karşı şeride geçti önce bir araca çarpan tır ardından önüne kattığı direkle bir iş yeri duvarına çarparak durdu.Kazada bir kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza tatlıkuyu E-5 karayolunda meydana geldi.Oktay K.'nin kullandığı 34 HA 9884 plakalı tır yolda seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritten gelen Mustafa A.'nın kullandığı 41 GK 149 plakalı araca ardından ise önüne kattığı direğe ardından ise iş yeri duvarına çarparak durabildi.

Yaşanan kazada Mustafa A. yaralandı.Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.Kaza yerine gelen sağlık görevlileri yaralıya yapmış olduğu ilk müdahalenin ardından farabi devlet hastanesine kaldırıldı.Tır sürücüsü ise kazada yara almazken ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet polis merkez amirliğine götürüldü.Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.