TACİZCİYE OTOBÜSTE DAYAK!

Kocaeli 30.04.2016 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TACİZCİYE OTOBÜSTE DAYAK!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde halk otobüsü içerisinde cinsel organını çıkararak bir kadına tacizde bulunan şahıs otobüsteki diğer kadınlar tarafından tekme tokat dövüldü. Yaşananlar otobüste bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedildi

Kentimizde taciz haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Gebze ve İzmit’teki cinsel istismar olaylarının ardından bir iğrenç olay da Başiskele’de yaşandı. Bir halk otobüste yaşanan iğrenç olay, otobüsteki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Edinilen bilgi ve iddialara göre olay şöyle gelişti; 34 yaşındaki A.E.A. isimli erkek şahıs 28 Nisan Perşembe günü saat 17.00 sıralarında Döngel-İzmit hattı arasında çalışan özel halk otobüsüne İzmit’ten bindi. Hafta içi ve iş çıkışı saati olması nedeniyle tıkabasa dolan otobüs Başiskele Yuvacık Sapağı mevkiine geldiğinde çirkin olay meydana geldi.   CİNSEL ORGANINI ÇIKARDI Otobüs içerisinde ayakta olan 34 yaşındaki A.E.A. isimli şahıs, önce cinsel organını çıkardı ardından ise önünde bulunan kadına sürtmeye başladı. Bunun üzerine olayın farkına varan kadın, tacizde bulunan erkek şahsa sert bir şekilde tokat attı. Tacizci şahıs tokadın etkisiyle afallarken, kadının tepki göstermesi üzerine otobüste bulunan diğer kadınlar da tacizci adam tekme tokat vurmaya başladı.   TACİZ ANI KAMERAYA YANSIDI Yaşanan olay otobüs içerisinde bulunan güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde saat tam 17:19’u gösterdiğinde elinde çanta bulunan ve pantolonunun önünü hırkasıyla kapatan A.E.A. şahıs cinsel organını çıkarıyor. Otobüsün kalabalık olmasından dolayı bir hayli rahat tavır sergilediği gözlenen şahıs, önünde bulunan kadını taciz etmeye başlıyor. Kadın ise olayın farkına varınca önce tokat ardından tekme vuruyor. Kadının tepkisine diğer kadınlar da sessiz kalmıyor ve erkek şahsa tekme tokat dalıyor. Kamera görüntülerinde tacizcinin hemen yanında bulunan erkek şahısların ise şahsa hiç tepki göstermediği görüldü. Şahıs, çağrılan polis ekiplerince gözaltına alındı. A.E.A. isimli şahıs emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde halk otobüsü içerisinde cinsel organını çıkararak bir kadına tacizde bulunan şahıs otobüsteki diğer kadınlar tarafından tekme tokat dövüldü. Yaşananlar otobüste bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedildi

Kentimizde taciz haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Gebze ve İzmit’teki cinsel istismar olaylarının ardından bir iğrenç olay da Başiskele’de yaşandı. Bir halk otobüste yaşanan iğrenç olay, otobüsteki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Edinilen bilgi ve iddialara göre olay şöyle gelişti; 34 yaşındaki A.E.A. isimli erkek şahıs 28 Nisan Perşembe günü saat 17.00 sıralarında Döngel-İzmit hattı arasında çalışan özel halk otobüsüne İzmit’ten bindi. Hafta içi ve iş çıkışı saati olması nedeniyle tıkabasa dolan otobüs Başiskele Yuvacık Sapağı mevkiine geldiğinde çirkin olay meydana geldi.

 

CİNSEL ORGANINI ÇIKARDI

Otobüs içerisinde ayakta olan 34 yaşındaki A.E.A. isimli şahıs, önce cinsel organını çıkardı ardından ise önünde bulunan kadına sürtmeye başladı. Bunun üzerine olayın farkına varan kadın, tacizde bulunan erkek şahsa sert bir şekilde tokat attı. Tacizci şahıs tokadın etkisiyle afallarken, kadının tepki göstermesi üzerine otobüste bulunan diğer kadınlar da tacizci adam tekme tokat vurmaya başladı.

 

TACİZ ANI KAMERAYA YANSIDI

Yaşanan olay otobüs içerisinde bulunan güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde saat tam 17:19’u gösterdiğinde elinde çanta bulunan ve pantolonunun önünü hırkasıyla kapatan A.E.A. şahıs cinsel organını çıkarıyor. Otobüsün kalabalık olmasından dolayı bir hayli rahat tavır sergilediği gözlenen şahıs, önünde bulunan kadını taciz etmeye başlıyor. Kadın ise olayın farkına varınca önce tokat ardından tekme vuruyor. Kadının tepkisine diğer kadınlar da sessiz kalmıyor ve erkek şahsa tekme tokat dalıyor. Kamera görüntülerinde tacizcinin hemen yanında bulunan erkek şahısların ise şahsa hiç tepki göstermediği görüldü. Şahıs, çağrılan polis ekiplerince gözaltına alındı. A.E.A. isimli şahıs emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.