Tahrip edilen şehit mezarlığını inceledi

Dilovası 20.12.2015 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tahrip edilen şehit mezarlığını inceledi

MHP heyeti, Dilovası’nda bir grup tarafından tahrip edilen şehit mezarlarında incelemelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Dilovası İlçe Başkanı Aslan Sazak ve ilçe yönetimi, Dilovası şehitliğinde bir grup tarafından tahrip edilen şehit mezarlarında incelemelerde bulunarak, burada bir basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada; “Biz Türk milleti olarak şehitliklerimize sahip çıkmak mecburiyetindeyiz, onlar bu vatan için şehadet şerbeti içtiler. Devlet buraları koruma altına almalıdır” dedi. TAKİP EDECEĞİZ Tahrip edilen şehit mezarlığı kısa sürede ilçe Kaymakamı Hulusi Şahin tarafından kısa sürede eski haline getirilmesini memnuniyetle karşıladıkları beyan eden İl başkanı Ünlü “Türk milletinin bu konuda çok duyarlıdır. Bu konuların her zaman en yakın takipçisi olacağız” dedi. 
MHP heyeti, Dilovası’nda bir grup tarafından tahrip edilen şehit mezarlarında incelemelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Dilovası İlçe Başkanı Aslan Sazak ve ilçe yönetimi, Dilovası şehitliğinde bir grup tarafından tahrip edilen şehit mezarlarında incelemelerde bulunarak, burada bir basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada; “Biz Türk milleti olarak şehitliklerimize sahip çıkmak mecburiyetindeyiz, onlar bu vatan için şehadet şerbeti içtiler. Devlet buraları koruma altına almalıdır” dedi.

TAKİP EDECEĞİZ

Tahrip edilen şehit mezarlığı kısa sürede ilçe Kaymakamı Hulusi Şahin tarafından kısa sürede eski haline getirilmesini memnuniyetle karşıladıkları beyan eden İl başkanı Ünlü “Türk milletinin bu konuda çok duyarlıdır. Bu konuların her zaman en yakın takipçisi olacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.