Tarhan’dan Gebzespor’a tatlı ziyaret

Spor 03.08.2017 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tarhan’dan Gebzespor’a tatlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun ve Gebze Belediyesi CHP meclis üyesi Dilek Tan bugün Gebzespor antrenmanını ziyaret ederek mor beyazlılara tatlı ikramında bulundular.

Milletvekilliğinin yanı sıra önemli de bir spor adamı olan Tarhan, Gebzespor teknik heyeti ve futbolcularıyla sohbet ederek takıma tatlı ikramında bulunurken, Teknik Direktör Mehmet Akdemir ile penaltı yarışı yaptı. Kemal Canlı’nın koruduğu kaleye penaltı atışlarında bir hayli başarılı olan Tarhan’ı mor beyazlı futbolcular coşkuyla alkışladılar. TARHAN: GEBZESPOR ÖNEMLİ BİR MARKA Tarhan ziyarette yaptığı konuşmada, ‘’Gebzespor, bu kentin en önemli marka değerlerinden bir tanesidir. CHP olarak biz de bu markaya elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Gebzespor’u kısa sürede yeniden profesyonel liglerde görmek en büyük arzumuz. Gebzespor camiası çok daha iyi yerleri hak eden bir kulüp. Gebzespor’a yeni sezonda yürekten başarılar diliyorum’’dedi. SIR: VEKİLİMİZ BİZLERİ ONURLANDIRDI Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ise yaptığı konuşmada, Milletvekili Tarhan ve beraberindeki heyete teşkkür ederek, ‘’Vekilimizin antrenmanımızı ziyaret bizleri onurlandırması hepimizi çok mutlu etti. Kendisi engin futbol tecrübelerini takımımıza aktarıp güzel düşüncelerini paylaşarak Gebzespor’aumuza destek verdi. Başta sayın vekilimiz Tahsin Tarhan olmak üzere, bizleri ziyaret eden CHP Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun ve meclis üyesi Dilek Tan’a teşekkür ediyoruz’’dedi.   Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.   CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir’den takımla ilgili bilgiler aldı.     Tahsin Tarhan mor beyazlı futbolculara seslenerek, ‘’Gebzespor’u önemsiyoruz. Siz de bu takımı sahiplenin ve bu kente şampiyonluk sevinci yaşatın’’dedi.     Tahsin Tarhan antrenman sonrasında hünerlerini sergileyerek Teknik Direktör Mehmet Akdemir ile birlikte penaltı atışı yaptı.  
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun ve Gebze Belediyesi CHP meclis üyesi Dilek Tan bugün Gebzespor antrenmanını ziyaret ederek mor beyazlılara tatlı ikramında bulundular.

Milletvekilliğinin yanı sıra önemli de bir spor adamı olan Tarhan, Gebzespor teknik heyeti ve futbolcularıyla sohbet ederek takıma tatlı ikramında bulunurken, Teknik Direktör Mehmet Akdemir ile penaltı yarışı yaptı. Kemal Canlı’nın koruduğu kaleye penaltı atışlarında bir hayli başarılı olan Tarhan’ı mor beyazlı futbolcular coşkuyla alkışladılar.

TARHAN: GEBZESPOR ÖNEMLİ BİR MARKA

Tarhan ziyarette yaptığı konuşmada, ‘’Gebzespor, bu kentin en önemli marka değerlerinden bir tanesidir. CHP olarak biz de bu markaya elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Gebzespor’u kısa sürede yeniden profesyonel liglerde görmek en büyük arzumuz. Gebzespor camiası çok daha iyi yerleri hak eden bir kulüp. Gebzespor’a yeni sezonda yürekten başarılar diliyorum’’dedi.

SIR: VEKİLİMİZ BİZLERİ ONURLANDIRDI

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ise yaptığı konuşmada, Milletvekili Tarhan ve beraberindeki heyete teşkkür ederek, ‘’Vekilimizin antrenmanımızı ziyaret bizleri onurlandırması hepimizi çok mutlu etti. Kendisi engin futbol tecrübelerini takımımıza aktarıp güzel düşüncelerini paylaşarak Gebzespor’aumuza destek verdi. Başta sayın vekilimiz Tahsin Tarhan olmak üzere, bizleri ziyaret eden CHP Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun ve meclis üyesi Dilek Tan’a teşekkür ediyoruz’’dedi.

 

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir’den takımla ilgili bilgiler aldı.

 

 

Tahsin Tarhan mor beyazlı futbolculara seslenerek, ‘’Gebzespor’u önemsiyoruz. Siz de bu takımı sahiplenin ve bu kente şampiyonluk sevinci yaşatın’’dedi.

 

 

Tahsin Tarhan antrenman sonrasında hünerlerini sergileyerek Teknik Direktör Mehmet Akdemir ile birlikte penaltı atışı yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.