Tarhan’dan zam tepkisi!

Kocaeli 05.11.2018 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan’dan zam tepkisi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Bütçesi görüşülmeye başlandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Bütçesi görüşülmeye başlandı. Komisyonda Kocaeli Milletvekilli Tahsin Tarhan yer alıyor. Tarhan komisyon görüşmeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tarhan’ın hedefinde enerjide dışa bağımlılık ve elektriğe yapılan zamlar vardı. Komisyon toplantısıyla ilgili açıklama yapan Tarhan, “Türkiye Enerjide neden dışa bağımlı? Doğalgaz ve elektrikte üst üste yapılan zamların nasıl vatandaşın belini büktüğünü ve üretim sektöründe yaşanan enerji krizleri, Enerji açığı nasıl giderilmeli ile ilgili çalışmalarımızı Bakanlığa aktaracak, uygulanan ve olası yanlış enerji politikalarını değerlendireceğiz.” dedi. CHP, ZAMLARI MECLİS'E TAŞIDI CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, son dönemde art arda gelen elektrik zamları için TBMM'ye araştırma önergesi verdi. Önergede, “Türkiye'de elektriğin yaklaşık 4'te 1'ini kamu, 4'te 3'ünü ise özel şirketler üretiyor. Vatandaşın cebinden çıkan para, sayıları 300'e yaklaşan özel sektöre ait elektrik şirketlerinin kasasına giriyor. Zamlar yandaş elektrik dağıtım şirketlerine gidiyor” denildi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Bütçesi görüşülmeye başlandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Bütçesi görüşülmeye başlandı. Komisyonda Kocaeli Milletvekilli Tahsin Tarhan yer alıyor. Tarhan komisyon görüşmeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tarhan’ın hedefinde enerjide dışa bağımlılık ve elektriğe yapılan zamlar vardı. Komisyon toplantısıyla ilgili açıklama yapan Tarhan, “Türkiye Enerjide neden dışa bağımlı? Doğalgaz ve elektrikte üst üste yapılan zamların nasıl vatandaşın belini büktüğünü ve üretim sektöründe yaşanan enerji krizleri, Enerji açığı nasıl giderilmeli ile ilgili çalışmalarımızı Bakanlığa aktaracak, uygulanan ve olası yanlış enerji politikalarını değerlendireceğiz.” dedi.

CHP, ZAMLARI MECLİS'E TAŞIDI

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, son dönemde art arda gelen elektrik zamları için TBMM'ye araştırma önergesi verdi. Önergede, “Türkiye'de elektriğin yaklaşık 4'te 1'ini kamu, 4'te 3'ünü ise özel şirketler üretiyor. Vatandaşın cebinden çıkan para, sayıları 300'e yaklaşan özel sektöre ait elektrik şirketlerinin kasasına giriyor. Zamlar yandaş elektrik dağıtım şirketlerine gidiyor” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.