Tarhan; “Öğretmenlerimize İhtiyacımız Var

Gebze 01.06.2018 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarhan; “Öğretmenlerimize İhtiyacımız Var

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Eğitim İş Sendikası’nı ziyaret eden Tarhan; “Özellikle bilgili, aydın gençlerimize yön verecek Öğretmenlerimiz çok ihtiyacımız var.” dedi. Tarhan, Eğitim İş Sendikasına yaptığı ziyaret sırasında “Tarihin en zor seçimlerinden bir tanesini gerçekleştireceğiz, bu sefer oylayacağımız Cumhuriyet. Onun bilinci ile hep birlikte omuz omuza mücadele etmeliyiz. Kentimizin ve memleketimizin geleceği bizlerin elinde bu tarihi seçimde herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getir. Özellikle bilgili, aydın gençlerimize yön verecek Öğretmenlerimiz çok ihtiyacımız var.” diye konuştu.
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Eğitim İş Sendikası’nı ziyaret eden Tarhan; “Özellikle bilgili, aydın gençlerimize yön verecek Öğretmenlerimiz çok ihtiyacımız var.” dedi.

Tarhan, Eğitim İş Sendikasına yaptığı ziyaret sırasında “Tarihin en zor seçimlerinden bir tanesini gerçekleştireceğiz, bu sefer oylayacağımız Cumhuriyet. Onun bilinci ile hep birlikte omuz omuza mücadele etmeliyiz. Kentimizin ve memleketimizin geleceği bizlerin elinde bu tarihi seçimde herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getir. Özellikle bilgili, aydın gençlerimize yön verecek Öğretmenlerimiz çok ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.