TARHAN, TÜBİTAK MAM'Nİ ZİYARET ETTİ

Gebze 28.02.2017 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TARHAN, TÜBİTAK MAM'Nİ ZİYARET ETTİ

TBMM Sanayi Komisyonu Üyesi, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze’de bulunan TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, TÜBİTAK MAM Başkanı Dr. Orkun Hasekioğlu’nu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Yerli otomotiv çalışmalarının da yürütüldüğü TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nde, yerli otomotiv hakkında da bilgi alan Tarhan yaptığı açıklamada; “Gelişen dünyada, bilim ve teknoloji en fazla desteklenmesi gereken alanların başında geliyor. Dünyadaki gelişmeleri yakalayacak hatta onların önüne geçecek çalışma ve araştırmaların merkezi TÜBİTAK’tır. Sanayinin kalbi olan Kocaeli’nde, TÜBİTAK’a bağlı olarak çalışmalarını yürüten Marmara Araştırma Merkezi’nin, sanayi ile teknolojiyi buluşturacak, bu anlamda da sanayi 4.0 devrimini yakalayacak çalışmaların öncüsü olmasını diliyoruz. Gebze yerleşkesinde bulunan Marmara Araştırma Merkezi’nin bir başka önemi de yerli otomobil çalışmalarının yürütüldüğü merkez olması. Yerli ve milli otomobili önemsiyoruz. Bu konuda atılacak adımların, gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler çerçevesinde yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu düşüncelerimizi de ilgililerle paylaşıyoruz. Bu konuda, ortak bir akılla hareket ederek çalışmalar yapılmalıdır. Dedi.
TBMM Sanayi Komisyonu Üyesi, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze’de bulunan TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, TÜBİTAK MAM Başkanı Dr. Orkun Hasekioğlu’nu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Yerli otomotiv çalışmalarının da yürütüldüğü TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nde, yerli otomotiv hakkında da bilgi alan Tarhan yaptığı açıklamada;

“Gelişen dünyada, bilim ve teknoloji en fazla desteklenmesi gereken alanların başında geliyor. Dünyadaki gelişmeleri yakalayacak hatta onların önüne geçecek çalışma ve araştırmaların merkezi TÜBİTAK’tır. Sanayinin kalbi olan Kocaeli’nde, TÜBİTAK’a bağlı olarak çalışmalarını yürüten Marmara Araştırma Merkezi’nin, sanayi ile teknolojiyi buluşturacak, bu anlamda da sanayi 4.0 devrimini yakalayacak çalışmaların öncüsü olmasını diliyoruz.

Gebze yerleşkesinde bulunan Marmara Araştırma Merkezi’nin bir başka önemi de yerli otomobil çalışmalarının yürütüldüğü merkez olması. Yerli ve milli otomobili önemsiyoruz. Bu konuda atılacak adımların, gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler çerçevesinde yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu düşüncelerimizi de ilgililerle paylaşıyoruz. Bu konuda, ortak bir akılla hareket ederek çalışmalar yapılmalıdır. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.