Tarhan ve Törk'ten gazetemize ziyaret

Darıca 09.12.2016 - 20:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tarhan ve Törk'ten gazetemize ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır'ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Tarhan ve Törk'e Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Muhsin Yapa ve Mustafa Yılmaz'da eşlik etti. Darıca başta olmak üzere bölgenin önemli gündemleri üzerine Sır ile karşılıklı bilgi aktarımında bulunan Kocaeli Milletvekili Tahsin tarhan ilginç açıklamalarda bulundu. Ak Partili Vekiller İl olmak için adım atsa il oluruzaa Abbas Sır sohbet esnasında Tahsin tarhan'ı Kocaeli Mailletvekili olarak görmediğini kendisini Gebze Milletvekili olarak kabul ettiğini belirtirken Tarhan, "Ankara'da Gebze adına mücadele verdiimde Kocaeli basını beni topa tutuyor. Önemli olan Kocaeli lobisinin nasıl hareket ettiği değil Gebze basınının bana ve Gebze menfaatleri adına savunduğum önerge ve söylemlerde arkamda durmasıdır. Gebze beni Ankara'da yalnız bırakmadığı sürece Gebze adına her istediğimizi alırız. En büyük sorunumuz Gebze'nin il olması üzerinedir. 7 Ak Partili vekilden 5'i Gebze il olsun dese inanın kesinlikle il oluruz. Ama demiyorlar."dedi. İl olmak Ak Parti'ye yarar "Gebze'nin il olmasından en büyük menfaati yine Ak Parti sağlar." diyen Tarhan "CHP olarak Gebze'nin il olmasından en çok biz zarar görürüz. Ama olaya siyasi olarak bakamayız. Biz CHP yada başka bir partinin menfaatlerinden daha çok temsil ettiimiz halkın menfaatleri için oradayız. Gebze'nin il olmasından Ak Parti ne kaybedecek ki il olması yönünde adımlar atmıyorlar. Aksine Gebze il olsa Ak Parti burada çok daha fazla güç kazanır."dedi. Karabacak muhalefetten faydalanabilir Tarhan son dönemde Darıca CHP İlçe Başkanı yakup Törk'ün Belediye Başkanı Karabacak'a yönelik sert muhalefeti içinde , "Gebze Belediye Başkanlığı döneminde İbrahim Pehlivan ' Muhalefet güçlenmeli ve iyi çalışmalı' demişti. Çok akıllıca bir söylemdi. Muhalefet ne kadar güçlü olursa Ak Partili belediye başkanları bu durumdan fayda sağlayabilir. Sürekli büyükşehirden ve genel merkezden kaynak isteyebilir. Muhalefetin iyi çalışmasından dolayı bir çok projeyi yapması gerektiğini dile getirerek kaynak sağlayabilir.  Yakup Törk ne kadar sert muhalefet yaparsa bu Şükrü Karabacak'ın yararınadır."dedi.
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır'ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Tarhan ve Törk'e Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Muhsin Yapa ve Mustafa Yılmaz'da eşlik etti. Darıca başta olmak üzere bölgenin önemli gündemleri üzerine Sır ile karşılıklı bilgi aktarımında bulunan Kocaeli Milletvekili Tahsin tarhan ilginç açıklamalarda bulundu.

Ak Partili Vekiller İl olmak için adım atsa il oluruzaa

Abbas Sır sohbet esnasında Tahsin tarhan'ı Kocaeli Mailletvekili olarak görmediğini kendisini Gebze Milletvekili olarak kabul ettiğini belirtirken Tarhan, "Ankara'da Gebze adına mücadele verdiimde Kocaeli basını beni topa tutuyor. Önemli olan Kocaeli lobisinin nasıl hareket ettiği değil Gebze basınının bana ve Gebze menfaatleri adına savunduğum önerge ve söylemlerde arkamda durmasıdır. Gebze beni Ankara'da yalnız bırakmadığı sürece Gebze adına her istediğimizi alırız. En büyük sorunumuz Gebze'nin il olması üzerinedir. 7 Ak Partili vekilden 5'i Gebze il olsun dese inanın kesinlikle il oluruz. Ama demiyorlar."dedi.

İl olmak Ak Parti'ye yarar

"Gebze'nin il olmasından en büyük menfaati yine Ak Parti sağlar." diyen Tarhan "CHP olarak Gebze'nin il olmasından en çok biz zarar görürüz. Ama olaya siyasi olarak bakamayız. Biz CHP yada başka bir partinin menfaatlerinden daha çok temsil ettiimiz halkın menfaatleri için oradayız. Gebze'nin il olmasından Ak Parti ne kaybedecek ki il olması yönünde adımlar atmıyorlar. Aksine Gebze il olsa Ak Parti burada çok daha fazla güç kazanır."dedi.

Karabacak muhalefetten faydalanabilir

Tarhan son dönemde Darıca CHP İlçe Başkanı yakup Törk'ün Belediye Başkanı Karabacak'a yönelik sert muhalefeti içinde , "Gebze Belediye Başkanlığı döneminde İbrahim Pehlivan ' Muhalefet güçlenmeli ve iyi çalışmalı' demişti. Çok akıllıca bir söylemdi. Muhalefet ne kadar güçlü olursa Ak Partili belediye başkanları bu durumdan fayda sağlayabilir. Sürekli büyükşehirden ve genel merkezden kaynak isteyebilir. Muhalefetin iyi çalışmasından dolayı bir çok projeyi yapması gerektiğini dile getirerek kaynak sağlayabilir.  Yakup Törk ne kadar sert muhalefet yaparsa bu Şükrü Karabacak'ın yararınadır."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.