TAŞ Kulvar Değiştirdi

Darıca 24.12.2018 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TAŞ Kulvar Değiştirdi

Darıca CHP Nenehatun Mahalle Başkanı ve Kocaeli CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Taş ticaret hayatında farklı bir iş atılımı gerçekleştirdi.

Darıca CHP Nenehatun Mahalle Temsilciliği Başkanı ve Kocaeli CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi olan Kemal Taş, faaliyet gösterdiği mevcut sektörde ekonominin çalkantılı sürecini neden göstererek iş hayatında farklı bir girişimde bulundu. İkamet ettiği Darıca Nenehatun Mahallesi İbni Sina Caddesi'nde kıraathane işletmeciliği işine başlayan Kemal Taş, hem siyasi çalışmalarına hem de ticari hayatına bu noktadan yön vereceğinini duyurdu. Yeni devrini aldığı kıraathaneye tüm sevenlerini, partililerini ve dostlarını davet eden Taş mahalle temsilciliği çalışmaları için yeni bir fiziki yapılanmaya gideckelerinide belirtti. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP Nenehatun Mahalle Başkanı ve Kocaeli CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Taş ticaret hayatında farklı bir iş atılımı gerçekleştirdi.

Darıca CHP Nenehatun Mahalle Temsilciliği Başkanı ve Kocaeli CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi olan Kemal Taş, faaliyet gösterdiği mevcut sektörde ekonominin çalkantılı sürecini neden göstererek iş hayatında farklı bir girişimde bulundu. İkamet ettiği Darıca Nenehatun Mahallesi İbni Sina Caddesi'nde kıraathane işletmeciliği işine başlayan Kemal Taş, hem siyasi çalışmalarına hem de ticari hayatına bu noktadan yön vereceğinini duyurdu. Yeni devrini aldığı kıraathaneye tüm sevenlerini, partililerini ve dostlarını davet eden Taş mahalle temsilciliği çalışmaları için yeni bir fiziki yapılanmaya gideckelerinide belirtti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.