Taşdemir Antalya’da Gebze’yi Gündeme Getirecek

Gebze 07.02.2018 - 20:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşdemir Antalya’da Gebze’yi Gündeme Getirecek

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir 3 gün sürecek olan ve Antalya’da gerçekleşecek MHP çalıştayına katılacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile 9,10,11 Şubat tarihleri arasında Antalya’da MHP Çalıştayı düzenlenecek. Çalıştaya MHP’li MYK ve MDK Üyeleri, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları katılım sağlayacak. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir de katılacağı çalıştay ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Taşdemir, “Liderimiz MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatları ile 9,10,11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek MHP Çalıştayı için 8 Şubat Perşembe gecesi yola çıkacağım. GEBZELİLERİN YANINDA OLACAK Genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye Gebze’nin sorunlarını içeren Gebze Gündemi Bilgilendirme Raporu ve MHP Gebze Teşkilatı Çalışma Raporu sunacağım. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey, Gebze ile yakinen ilgilenmekte olup, her süreçte Gebze’ye desteğini esirgememekte. Sayın Genel Başkanımız Gebzelilerin her daim yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. MHP Antalya Çalıştayının çok verimli geçeceğine inanıyor ve camiamız için önemli bir birlik beraberlik mesajı olacağını biliyorum.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir 3 gün sürecek olan ve Antalya’da gerçekleşecek MHP çalıştayına katılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile 9,10,11 Şubat tarihleri arasında Antalya’da MHP Çalıştayı düzenlenecek. Çalıştaya MHP’li MYK ve MDK Üyeleri, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları katılım sağlayacak. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir de katılacağı çalıştay ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Taşdemir, “Liderimiz MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatları ile 9,10,11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek MHP Çalıştayı için 8 Şubat Perşembe gecesi yola çıkacağım.

GEBZELİLERİN YANINDA OLACAK

Genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye Gebze’nin sorunlarını içeren Gebze Gündemi Bilgilendirme Raporu ve MHP Gebze Teşkilatı Çalışma Raporu sunacağım. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey, Gebze ile yakinen ilgilenmekte olup, her süreçte Gebze’ye desteğini esirgememekte. Sayın Genel Başkanımız Gebzelilerin her daim yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. MHP Antalya Çalıştayının çok verimli geçeceğine inanıyor ve camiamız için önemli bir birlik beraberlik mesajı olacağını biliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.