Taşdemir’e tam destek!

Gebze 07.02.2019 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir’e tam destek!

MHP’de görevden alınması istenen Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e teşkilatlardan tam destek geldi. İl başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i “Cumhur İttifakı’na uygun davranmamak” iddiasıyla görevden alınmasını Genel Merkezi’nden talep etmişti. Bu konuda her ne kadar nihai bir karar verilmese de, Teşkilat mensupları Taşdemir’’in yanında olduklarını sosyal medya mesajlarıyla verdiler. Görevden alma girişiminin duyulduğu andan beri partililer tepkilerini sosyal medya yoluyla dile getirdiler. PARTİLİLER SAHİP ÇIKTI Bir çok partili yayınladıkları sosyal medya mesajlarında İlçe başkanı Ferit Taşdemir’in yanında olduklarını belirterek, 45 yılını Ülkücü Hareket’e adayan Taşdemir’e yönelik ithamların gerçeği yansıtmadığını ifade ettiler. Gebze Teşkilatı’nın proje ve çalışmalarıyla Kocaeli’nin en hareketli ve çalışkan teşkilatı olduğunu vurgulayan partililer, bu durumun en önemli nedeninin İlçe Başkanı Taşdemir olduğunu ifade ettiler. Partinin en zor zamanlarında Taşdemir’in görev bilinciyle davasına sadık olduğunu vurgulayan Partililer, bölünmeye rağmen Gebze’de oyların arttığına dikkati çektiler.

MHP’de görevden alınması istenen Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e teşkilatlardan tam destek geldi. İl başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i “Cumhur İttifakı’na uygun davranmamak” iddiasıyla görevden alınmasını Genel Merkezi’nden talep etmişti. Bu konuda her ne kadar nihai bir karar verilmese de, Teşkilat mensupları Taşdemir’’in yanında olduklarını sosyal medya mesajlarıyla verdiler. Görevden alma girişiminin duyulduğu andan beri partililer tepkilerini sosyal medya yoluyla dile getirdiler.

PARTİLİLER SAHİP ÇIKTI

Bir çok partili yayınladıkları sosyal medya mesajlarında İlçe başkanı Ferit Taşdemir’in yanında olduklarını belirterek, 45 yılını Ülkücü Hareket’e adayan Taşdemir’e yönelik ithamların gerçeği yansıtmadığını ifade ettiler. Gebze Teşkilatı’nın proje ve çalışmalarıyla Kocaeli’nin en hareketli ve çalışkan teşkilatı olduğunu vurgulayan partililer, bu durumun en önemli nedeninin İlçe Başkanı Taşdemir olduğunu ifade ettiler. Partinin en zor zamanlarında Taşdemir’in görev bilinciyle davasına sadık olduğunu vurgulayan Partililer, bölünmeye rağmen Gebze’de oyların arttığına dikkati çektiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.