Taşdemir; “Fırsatçılara Taviz Verilmemeli”

Gebze 10.09.2018 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “Fırsatçılara Taviz Verilmemeli”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir satışa arz edilen ürünlerin fiyatlarının olumsuzluklardan etkilenmemiş olmasına rağmen etkileniyormuş gibi hareket eden satıcılar için, “ekonomik kriz çığırtkanlığı yapan fırsatçılara taviz verilmemelidir.” dedi.

Satış fiyatlarındaki haksız artışlara tepki gösteren MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Ülkemiz ekonomisinin içinden geçtiği zor ve sıkıntılı süreçte son günlerde meydana gelen satışa arz edilen ürünlerin fiyatlarının olumsuzluklardan etkilenmemiş olmasına rağmen etkileniyormuş gibi hareket edilerek tüketiciye sunulan mal, ürün veya hizmetin satış fiyatlarında haklı bir gerekçe olmaksızın artış yapıldığı gözlemlenmiştir. 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun kapsamında tüketicinin ekonomik menfaatleri gözetilmesi hususunda ve aldatıcı ticari uygulama yapanlara karşı yetkililerimizin denetimleri artırması önem kazanmıştır. CEZAİ İŞLEM YAPILMALI Bu vesile ile gerek zabıta yetkililerimiz gerek maliye yetkililerimiz fırsatçılara göz açtırmamalı ve gerekli cezai işlemi yapmalıdır. Ekonomik kriz çığırtkanlığı yapan fırsatçılara taviz verilmemelidir.  Büyük Türk milletinin fedakârlıkları unutulmamalı görmezden gelinmemelidir. Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in belirttiği üzere, Milliyetçi Hareket Partisi ülkesine güvenmekte, zor günlerin aşılacağına can-ı gönülden inanmaktadır. Hiç kimse kriz çığırtkanlığı, kaos şakşakçılığı yapmamalıdır. YURDU OLMAYAN VATANSIZLAR Hiç kimse yangından mal kaçırma düşkünlüğüne, karışıklıktan parsa toplama yanlışına ve siyasi rant arayışına tevessül etmemelidir. Türkiye’nin zor ve sıkıntılı sürecinde haksız kazanç peşine düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, esasen yeri ve yurdu olmayan vatansızlardır. Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz bu zorlukları bir ve beraber olursak aşarız. Yetkilileri bu konuda uyarıyor, yetimlerin hakkını çalan soygunculara ve vurgunculara karşı gerekli çalışmalarla görevlerini yapmaya çağırıyoruz.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir satışa arz edilen ürünlerin fiyatlarının olumsuzluklardan etkilenmemiş olmasına rağmen etkileniyormuş gibi hareket eden satıcılar için, “ekonomik kriz çığırtkanlığı yapan fırsatçılara taviz verilmemelidir.” dedi.

Satış fiyatlarındaki haksız artışlara tepki gösteren MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Ülkemiz ekonomisinin içinden geçtiği zor ve sıkıntılı süreçte son günlerde meydana gelen satışa arz edilen ürünlerin fiyatlarının olumsuzluklardan etkilenmemiş olmasına rağmen etkileniyormuş gibi hareket edilerek tüketiciye sunulan mal, ürün veya hizmetin satış fiyatlarında haklı bir gerekçe olmaksızın artış yapıldığı gözlemlenmiştir. 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun kapsamında tüketicinin ekonomik menfaatleri gözetilmesi hususunda ve aldatıcı ticari uygulama yapanlara karşı yetkililerimizin denetimleri artırması önem kazanmıştır.

CEZAİ İŞLEM YAPILMALI

Bu vesile ile gerek zabıta yetkililerimiz gerek maliye yetkililerimiz fırsatçılara göz açtırmamalı ve gerekli cezai işlemi yapmalıdır. Ekonomik kriz çığırtkanlığı yapan fırsatçılara taviz verilmemelidir.  Büyük Türk milletinin fedakârlıkları unutulmamalı görmezden gelinmemelidir. Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in belirttiği üzere, Milliyetçi Hareket Partisi ülkesine güvenmekte, zor günlerin aşılacağına can-ı gönülden inanmaktadır. Hiç kimse kriz çığırtkanlığı, kaos şakşakçılığı yapmamalıdır.

YURDU OLMAYAN VATANSIZLAR

Hiç kimse yangından mal kaçırma düşkünlüğüne, karışıklıktan parsa toplama yanlışına ve siyasi rant arayışına tevessül etmemelidir. Türkiye’nin zor ve sıkıntılı sürecinde haksız kazanç peşine düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, esasen yeri ve yurdu olmayan vatansızlardır. Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz bu zorlukları bir ve beraber olursak aşarız. Yetkilileri bu konuda uyarıyor, yetimlerin hakkını çalan soygunculara ve vurgunculara karşı gerekli çalışmalarla görevlerini yapmaya çağırıyoruz.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.