Taşdemir Gebze polisini yalnız bırakmıyor!

Gebze 21.12.2016 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Taşdemir Gebze polisini yalnız bırakmıyor!

  MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir Gebze Polisini yalnız bırakmıyor. MHP’li Taşdemir, geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta Çevik kuvvet otobüsüne yönelik hain saldırı sonrasında teröre yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulunurken, bölgemizde görev yapan emniyet güçlerini bir an olsun yalnız bırakmıyor. TAŞDEMİR “ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN” MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gerek emniyet binasına gerekse polisin görev aldığı noktaya her gün aralıksız giderek moral ve motivasyon sağlıyor. Taşdemir ziyaret sonrası açıklama yaparak, “Milletimizin huzuru can ve mal emniyeti için gece gündüz mücadele edip nöbet tutan polislerimizi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla ziyaret edip hayırlı görevler diledik. Şehitlerimiz için başsağlığında bulunduk her daim yanlarında olduğumuzu bildirdik. Allah yardımcımız olsun” dedi.

 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir Gebze Polisini yalnız bırakmıyor. MHP’li Taşdemir, geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta Çevik kuvvet otobüsüne yönelik hain saldırı sonrasında teröre yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulunurken, bölgemizde görev yapan emniyet güçlerini bir an olsun yalnız bırakmıyor.

TAŞDEMİR “ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gerek emniyet binasına gerekse polisin görev aldığı noktaya her gün aralıksız giderek moral ve motivasyon sağlıyor. Taşdemir ziyaret sonrası açıklama yaparak, “Milletimizin huzuru can ve mal emniyeti için gece gündüz mücadele edip nöbet tutan polislerimizi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla ziyaret edip hayırlı görevler diledik. Şehitlerimiz için başsağlığında bulunduk her daim yanlarında olduğumuzu bildirdik. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.