TAŞDEMİR, “HERŞEY PARA DEĞİL!”

Gebze 27.04.2016 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TAŞDEMİR, “HERŞEY PARA DEĞİL!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Hünkar Çayırı’nın satılması girişimine tepki gösterdi. Taşdemir Hünkar Çayırı’nı satmak isteyenleri, “Tarihten nasibini almamış, herşeyi rant olarak gören kişiler” olarak niteledi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Hünkar Çayırı’nın satılması girişimlerine tepki gösterdi. Gebze İlçe Binasında açıklama yapan Ferit Taşdemir, Fatih’in vefat ettiği tarihi bir mekanın satışa çıkarılmasında rant oyunlarının döndüğünü ve şark kurnazlığı olduğunu belirtti. MHP olarak satışa karşı olduklarını ve Gebze kamuoyunu da karşı olmaya çağıran Taşdemir, “Burada yapılmak istenen oyun ve tezgâhları görüyoruz. Arazinin DMO’ya geçmesinin sebebi, geleceği gören bazı uyanık siyasetçilerin ileride buranın satışını daha da kolaylaştırmaktır. 2010 yılında burası Ticari alan olarak Büyükşehir tarafından planlara işlenmiş. Ranta dayalı bir satışla burası Gebze’nin elinden alınmak istiyor.”dedi.  HERŞEYİ RANT GÖRENLER Hünkar Çayırı’nın sit alanı olduğunu, İstanbul’u Fetheden Fatih Sultan Mehmet’in Otağ Kurduğunu ve manevi değerinin olduğunu altını çizen Taşdemir, “İstanbul’u fetheden Fatih’in Otağ kurduğu bu yere  sahip çıkmamız gerekirken maalesef tarihten nasibini almamış olanlar, herşeyi ticari kazanç olarak görenler  tarafından satışa çıkarıldı. Biz Gebzeliler olarak ve özelde MHP Gebze Teşkilatı olarak buranın elimizden çıkmaması gerektiğini belirtiyoruz. Gebze’nin menfaatine olmayan herşeye karşıyız. Önümüzdeki günlerde Vekilimiz ve İl başkanımızla kapsamlı bir çalışma yapacağız. Satışın durması için elimizden geleni yapacağız.”diye konuştu. İŞİ KİTABINA UYDURUYORLAR Hünkar Çayırı’nın satılışının oldu bittiye getirilmemesi gerektiğinin altı çizen Taşdemir, “Bu konuyu oldu bittiye getiremeyiz. Bizden sonra gelecek nesillere, her yer tarafı betonla dolmuş, nefes alacak yeri olmayan bir kent bırakırsak iyi anılmayız. Buranın satışına karşı çıkacağız. Bunlar planlı atılmış adımlar. Önceden planlıyorlar ve uyguluyorlar. Bunu yaparken hile ve hülle yoluyla vatandaşın anlamayacağı şekilde yapıyorlar. Buna kitabına uydurmak deniliyor. Gebze’nin manevi olan her şeyi elinden alındı. Elimizde bir tek Mustafa Paşa Külliyesi kaldı. Fatih’e otağlık yapmış bir yerin böyle çok ucuz planlarla satılması çok sinsi ve şark kurnazlığıdır. Gebze’de bu satışa karşı ciddi bir kamuoyu oluşmuş vaziyette. Gebze’nin çıkarı olan konularda hep beraber mücadele edeceğiz.”dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Hünkar Çayırı’nın satılması girişimine tepki gösterdi. Taşdemir Hünkar Çayırı’nı satmak isteyenleri, “Tarihten nasibini almamış, herşeyi rant olarak gören kişiler” olarak niteledi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Hünkar Çayırı’nın satılması girişimlerine tepki gösterdi. Gebze İlçe Binasında açıklama yapan Ferit Taşdemir, Fatih’in vefat ettiği tarihi bir mekanın satışa çıkarılmasında rant oyunlarının döndüğünü ve şark kurnazlığı olduğunu belirtti. MHP olarak satışa karşı olduklarını ve Gebze kamuoyunu da karşı olmaya çağıran Taşdemir, “Burada yapılmak istenen oyun ve tezgâhları görüyoruz. Arazinin DMO’ya geçmesinin sebebi, geleceği gören bazı uyanık siyasetçilerin ileride buranın satışını daha da kolaylaştırmaktır. 2010 yılında burası Ticari alan olarak Büyükşehir tarafından planlara işlenmiş. Ranta dayalı bir satışla burası Gebze’nin elinden alınmak istiyor.”dedi. 

HERŞEYİ RANT GÖRENLER

Hünkar Çayırı’nın sit alanı olduğunu, İstanbul’u Fetheden Fatih Sultan Mehmet’in Otağ Kurduğunu ve manevi değerinin olduğunu altını çizen Taşdemir, “İstanbul’u fetheden Fatih’in Otağ kurduğu bu yere  sahip çıkmamız gerekirken maalesef tarihten nasibini almamış olanlar, herşeyi ticari kazanç olarak görenler  tarafından satışa çıkarıldı. Biz Gebzeliler olarak ve özelde MHP Gebze Teşkilatı olarak buranın elimizden çıkmaması gerektiğini belirtiyoruz. Gebze’nin menfaatine olmayan herşeye karşıyız. Önümüzdeki günlerde Vekilimiz ve İl başkanımızla kapsamlı bir çalışma yapacağız. Satışın durması için elimizden geleni yapacağız.”diye konuştu.

İŞİ KİTABINA UYDURUYORLAR

Hünkar Çayırı’nın satılışının oldu bittiye getirilmemesi gerektiğinin altı çizen Taşdemir, “Bu konuyu oldu bittiye getiremeyiz. Bizden sonra gelecek nesillere, her yer tarafı betonla dolmuş, nefes alacak yeri olmayan bir kent bırakırsak iyi anılmayız. Buranın satışına karşı çıkacağız. Bunlar planlı atılmış adımlar. Önceden planlıyorlar ve uyguluyorlar. Bunu yaparken hile ve hülle yoluyla vatandaşın anlamayacağı şekilde yapıyorlar. Buna kitabına uydurmak deniliyor. Gebze’nin manevi olan her şeyi elinden alındı. Elimizde bir tek Mustafa Paşa Külliyesi kaldı. Fatih’e otağlık yapmış bir yerin böyle çok ucuz planlarla satılması çok sinsi ve şark kurnazlığıdır. Gebze’de bu satışa karşı ciddi bir kamuoyu oluşmuş vaziyette. Gebze’nin çıkarı olan konularda hep beraber mücadele edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.