Taşdemir, “MHP Kocaeli Teşkilatı Kapıda Kalmadı!”

Gebze 20.03.2018 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşdemir, “MHP Kocaeli Teşkilatı Kapıda Kalmadı!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Olağan Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Taşdemir “MHP Kocaeli Teşkilatı kapıda kaldı’ adı altında yapılan haberler art niyetli olarak yapılmış haberlerdir. Böyle bir şey söz konusu değildir.” dedi.

18 Mart 2018 Pazar Günü Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen, Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka Adlı 12.Olağan Büyük Kurultayı’ ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ‘MHP Kocaeli Teşkilatı kapıda kaldı’ adı altında yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kurultaya Türkiye’nin her yerinden yoğun bir katılım olduğunu söyleyen Başkan Taşdemir, “Kurultayımız memleketimize hayırlı olsun. MHP tarihinde ilk defa bu kadar kalabalık bir kongre yaşandı. Kongremizin aynı zamanda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılına dek gelmesi sebebi ile ayrı bir anlam ifade etti. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Kur’an-ı Kerim okundu. GEBZE OLARAK BAŞKANIMIZIN YANINDAYDIK Bin 169 delegenin, bin 167 oyuyla Dr. Devlet Bahçeli MHP’nin Genel Başkanı seçildi. Biz de MHP Gebze olarak 6 otobüs ve 5 üst kurul delegesi ile genel başkanımızın yanında olduğumuzu göstermek için 12. Olağan Büyük Kurultayımıza yoğun bir katılım gerçekleştirdik. Kocaeli’mizden 100 kişilik MYK listesine Erkan Azeri ve Hilal Elmas kardeşimiz yedek olarak girdi. Selim Çakır ise Merkez Disiplin Kurulu yedek listesinde yer aldı. Bu Kocaeli için büyük bir anlam ifade ediyor. Kongremize katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim. ARTNİYETLİ OLARAK YAPILDI Kocaeli ekibi kapıda kaldı diye bir şey yok. Biz delegeler olarak içerideydik. Kongremiz çok kalabalık olduğu için bazı arkadaşlarımız genel başkanımızın konuşmasından sonra dışarıda vakit geçirmeyi tercih etti. Oy kullanılırken tribünlerin yarısı zaten boşalmıştı. Saat 1 buçukta genel başkan seçimlerine geçildi, saat 5’e kadar delege olamayan arkadaşlarımız için bir boşluk vardı.  Delege olamayan bazı arkadaşlarımızda aradaki zaman dilimini kongre salonunun dışarısında geçirdiler. MHP Kocaeli Teşkilatı kapıda kaldı haberleri art niyetli olarak yansıtıldı.” diye konuştu. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ayrıca, “3 aylardan birincisi olan Recep Ayı’na girdik. Yarın kandil gecesi. Bu vesile ile de tüm Müslüman âleminin kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Olağan Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Taşdemir “MHP Kocaeli Teşkilatı kapıda kaldı’ adı altında yapılan haberler art niyetli olarak yapılmış haberlerdir. Böyle bir şey söz konusu değildir.” dedi.

18 Mart 2018 Pazar Günü Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen, Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka Adlı 12.Olağan Büyük Kurultayı’ ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ‘MHP Kocaeli Teşkilatı kapıda kaldı’ adı altında yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kurultaya Türkiye’nin her yerinden yoğun bir katılım olduğunu söyleyen Başkan Taşdemir, “Kurultayımız memleketimize hayırlı olsun. MHP tarihinde ilk defa bu kadar kalabalık bir kongre yaşandı. Kongremizin aynı zamanda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılına dek gelmesi sebebi ile ayrı bir anlam ifade etti. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Kur’an-ı Kerim okundu.

GEBZE OLARAK BAŞKANIMIZIN YANINDAYDIK

Bin 169 delegenin, bin 167 oyuyla Dr. Devlet Bahçeli MHP’nin Genel Başkanı seçildi. Biz de MHP Gebze olarak 6 otobüs ve 5 üst kurul delegesi ile genel başkanımızın yanında olduğumuzu göstermek için 12. Olağan Büyük Kurultayımıza yoğun bir katılım gerçekleştirdik. Kocaeli’mizden 100 kişilik MYK listesine Erkan Azeri ve Hilal Elmas kardeşimiz yedek olarak girdi. Selim Çakır ise Merkez Disiplin Kurulu yedek listesinde yer aldı. Bu Kocaeli için büyük bir anlam ifade ediyor. Kongremize katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

ARTNİYETLİ OLARAK YAPILDI

Kocaeli ekibi kapıda kaldı diye bir şey yok. Biz delegeler olarak içerideydik. Kongremiz çok kalabalık olduğu için bazı arkadaşlarımız genel başkanımızın konuşmasından sonra dışarıda vakit geçirmeyi tercih etti. Oy kullanılırken tribünlerin yarısı zaten boşalmıştı. Saat 1 buçukta genel başkan seçimlerine geçildi, saat 5’e kadar delege olamayan arkadaşlarımız için bir boşluk vardı.  Delege olamayan bazı arkadaşlarımızda aradaki zaman dilimini kongre salonunun dışarısında geçirdiler. MHP Kocaeli Teşkilatı kapıda kaldı haberleri art niyetli olarak yansıtıldı.” diye konuştu. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ayrıca, “3 aylardan birincisi olan Recep Ayı’na girdik. Yarın kandil gecesi. Bu vesile ile de tüm Müslüman âleminin kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.