Taşdemir, “Muallimköy’e Hizmet Yok!”

Gebze 17.12.2017 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşdemir, “Muallimköy’e Hizmet Yok!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaptığı açıklamada, “Muallimköy Mahallesi’ne bu sene de hiçbir hizmet gelmedi.” dedi.

2017’nin son konsey toplantısını gerçekleştiren MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir toplantıda, Kudüs’ün işgaline dikkat çekti. Başkan Taşdemir, “Konsey toplantılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kutsal mekân işgalleri devam ediyor. Kudüs tüm dinlerin ortak yeridir. Kudüs, İslam dünyasının göz bebeği, haklı davası, meşru sancağı, gaspı ve rehni imkânsız manevi tacıdır.” diye konuştu. DOĞALGAZ UMUDU 2018’e KALDI Konuşmasına umutlarının 2018’e kaldığını belirten Başkan Taşdemir, “Muallimköy Mahallesi’ne bu sene de hiçbir hizmet gelmedi. Umutlar tükendi. Doğalgaz başta olmak üzere hizmet bekleyişi seneye kaldı. İnşallah 2018 mahallemize, Gebzemiz’e, Kocaelimiz’e ve Cennet vatanımız Türkiyemiz’e hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyorum. 2018 birlik ve beraberliğimize vesile olsun.” dedi. 
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaptığı açıklamada, “Muallimköy Mahallesi’ne bu sene de hiçbir hizmet gelmedi.” dedi.

2017’nin son konsey toplantısını gerçekleştiren MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir toplantıda, Kudüs’ün işgaline dikkat çekti. Başkan Taşdemir, “Konsey toplantılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kutsal mekân işgalleri devam ediyor. Kudüs tüm dinlerin ortak yeridir. Kudüs, İslam dünyasının göz bebeği, haklı davası, meşru sancağı, gaspı ve rehni imkânsız manevi tacıdır.” diye konuştu.

DOĞALGAZ UMUDU 2018’e KALDI

Konuşmasına umutlarının 2018’e kaldığını belirten Başkan Taşdemir, “Muallimköy Mahallesi’ne bu sene de hiçbir hizmet gelmedi. Umutlar tükendi. Doğalgaz başta olmak üzere hizmet bekleyişi seneye kaldı. İnşallah 2018 mahallemize, Gebzemiz’e, Kocaelimiz’e ve Cennet vatanımız Türkiyemiz’e hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyorum. 2018 birlik ve beraberliğimize vesile olsun.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.