Taşeronun Kadro Başvuruları İçin Son Günler!

Ekonomi 10.01.2018 - 17:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşeronun Kadro Başvuruları İçin Son Günler!

Taşeron işçiler kadro düzenlemesi KHK ile başladı. 2 Ocak'ta başlayan taşerona kadro başvurusu için son gün 11 Ocak perşembe yani yarın. Başvuru yapmayan taşeron işçiler için son 2 gün. İnternette ise hâlâ taşerona kadro başvuruları için gerekli evraklar araştırılıyor. İşte detaylar... TAŞERONA KADRO BAŞVURUSU NE ZAMAN BİTECEK? Kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya geçişi için 2 Ocak'ta başlayan başvurucu süreci 11 Ocak Perşembe günü yani yarın sona erecek. Hala başvurusunu yapmamış işçiler için son 2 gün. Kadroya geçmek isteyen taşeron işçiler ellerini çabuk tutmalı. Peki kadro başvurusu için gerekli belgeler neler? TAŞERON KADRO BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER? Taşerona kadro başvuruları yarın sona eriyor. Hala müracaatlarını yapmayan işçiler için son 2 günde başvurular alınmaya devam edecek. Kadro için müracaatlarını henüz yapmayan işçiler ise, başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor. Konuyla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, hazırlamış olduğu yazılı bir açıklamada taşerona kadro başvurularının nasıl yapılacağını araştırıyor. Taşeron işçiler, çalıştıkları kuruma dilekçe formu ve istenen belgeler ile başvuruda bulunacak. Aşağıdaki başvuru formları doldurularak çalışılan kuruma teslim edilecek ve yapılan başvurular komisyonlar tarafından kabul edilecek.

Taşeron işçiler kadro düzenlemesi KHK ile başladı. 2 Ocak'ta başlayan taşerona kadro başvurusu için son gün 11 Ocak perşembe yani yarın. Başvuru yapmayan taşeron işçiler için son 2 gün. İnternette ise hâlâ taşerona kadro başvuruları için gerekli evraklar araştırılıyor. İşte detaylar...

TAŞERONA KADRO BAŞVURUSU NE ZAMAN BİTECEK?

Kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya geçişi için 2 Ocak'ta başlayan başvurucu süreci 11 Ocak Perşembe günü yani yarın sona erecek. Hala başvurusunu yapmamış işçiler için son 2 gün. Kadroya geçmek isteyen taşeron işçiler ellerini çabuk tutmalı. Peki kadro başvurusu için gerekli belgeler neler?

TAŞERON KADRO BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

Taşerona kadro başvuruları yarın sona eriyor. Hala müracaatlarını yapmayan işçiler için son 2 günde başvurular alınmaya devam edecek. Kadro için müracaatlarını henüz yapmayan işçiler ise, başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor. Konuyla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, hazırlamış olduğu yazılı bir açıklamada taşerona kadro başvurularının nasıl yapılacağını araştırıyor.

Taşeron işçiler, çalıştıkları kuruma dilekçe formu ve istenen belgeler ile başvuruda bulunacak. Aşağıdaki başvuru formları doldurularak çalışılan kuruma teslim edilecek ve yapılan başvurular komisyonlar tarafından kabul edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.