Taşköprülülerde Kılcan tekrar Başkan!

Gebze 18.01.2016 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Taşköprülülerde Kılcan tekrar Başkan!

Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası Taşköprülüler Derneği yönetimi güven tazeledi. Bölgemizin en etkin sivil toplum örgütlerinden birisi olan ve son zamanlarda gerçekleştirdiği kültürel ve sosyal etkinliklerle adından sıkça söz ettiren derneğin olağan genel kurulu hafta sonu Gebze Akse Sapağı’ndaki dernek merkezinde gerçekleşti.  Gündem maddelerinin görüşülmesinden ve yönetimin ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi ve mevcut Başkan Ali Osman kılcan’ın yeni yönetim kurulu tekrar genel kuruldan yeni dönem için yetki aldı. Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcan, yönetim olarak bugüne kadar birçok önemli projenin hayata geçmesini sağladıklarını, yıllardır ihmal edilen bir bölge olan Taşköprü’de başta 2.000 yıllık tarihi sembolü olan tarihi köprünün onarılmasını sağladıklarını söyledi. Kılcan ayrıca Taşköprü Bölgesinin daha da iyi tanıtılması, Manav Kültürünün ebedi şekilde yaşatılması için önemli etkinlikleri de gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Bölgenin sorunlarını yetkililere duyurma ve çözümü için de önemli çabaya giriştiklerini ifade eden Kılcan, “ Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, bize olan teveccüh ve güveninizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi. İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ: Başkan Ali Osman Kılcan, Yönetim kurulu Üyeleri:  Coşkun Öztürk, Osman Güncan, Turan Güler, Metin Akbay, Serhat Naç, Raşit Çetintaş. Denetleme kurulu Üyeleri: Nejdet Güler, Rıfkı Surada, Bahattin Bileci  

Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası Taşköprülüler Derneği yönetimi güven tazeledi. Bölgemizin en etkin sivil toplum örgütlerinden birisi olan ve son zamanlarda gerçekleştirdiği kültürel ve sosyal etkinliklerle adından sıkça söz ettiren derneğin olağan genel kurulu hafta sonu Gebze Akse Sapağı’ndaki dernek merkezinde gerçekleşti. 

Gündem maddelerinin görüşülmesinden ve yönetimin ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi ve mevcut Başkan Ali Osman kılcan’ın yeni yönetim kurulu tekrar genel kuruldan yeni dönem için yetki aldı.

Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcan, yönetim olarak bugüne kadar birçok önemli projenin hayata geçmesini sağladıklarını, yıllardır ihmal edilen bir bölge olan Taşköprü’de başta 2.000 yıllık tarihi sembolü olan tarihi köprünün onarılmasını sağladıklarını söyledi. Kılcan ayrıca Taşköprü Bölgesinin daha da iyi tanıtılması, Manav Kültürünün ebedi şekilde yaşatılması için önemli etkinlikleri de gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Bölgenin sorunlarını yetkililere duyurma ve çözümü için de önemli çabaya giriştiklerini ifade eden Kılcan, “ Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, bize olan teveccüh ve güveninizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ:

Başkan Ali Osman Kılcan, Yönetim kurulu Üyeleri:  Coşkun Öztürk, Osman Güncan, Turan Güler, Metin Akbay, Serhat Naç, Raşit Çetintaş.

Denetleme kurulu Üyeleri: Nejdet Güler, Rıfkı Surada, Bahattin Bileci

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.