Taşlar yerinden oynayacak!

Spor 04.09.2018 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşlar yerinden oynayacak!

DARICA G.B’DE FORMA REKABETİ KIZIŞIYOR

Sezona Tokatspor beraberliğiyle start veren Darıca Gençlerbirliği’nde kadroda taşlar yerinden oynayacak. Transferin son gününde Servan Taştan ve Zeki Korkmaz’ı renklerine bağlayarak oldukça alternatifli bir kadroya ulaşan sarı yeşillilerde, bu iki oyuncudan en az 1’inin Cumartesi günü oynanacak olan Menemen Belediyespor maçında sahada olması bekleniyor. BÜNYAMİN 10 NUMARAYA, RAŞİT KULÜBEYE Raşit’in Tokatspor maçındaki performansından memnun kalmayan teknik heyetin tecrübeli oyuncuyu yedek oturtarak Bünyamin Karataş’ı 10 numara pozisyonunda oynatmayı iddia edildi. Ön libero için Tuncay, Servan ve Zeki arasında yaşanacak olan forma savaşı sonucunda Menemen maçında sahada hangi isimlerin olacağı hafta içinde yapılacak olan antrenmanlar sonucunda belli olacak.
DARICA G.B’DE FORMA REKABETİ KIZIŞIYOR

Sezona Tokatspor beraberliğiyle start veren Darıca Gençlerbirliği’nde kadroda taşlar yerinden oynayacak. Transferin son gününde Servan Taştan ve Zeki Korkmaz’ı renklerine bağlayarak oldukça alternatifli bir kadroya ulaşan sarı yeşillilerde, bu iki oyuncudan en az 1’inin Cumartesi günü oynanacak olan Menemen Belediyespor maçında sahada olması bekleniyor.

BÜNYAMİN 10 NUMARAYA, RAŞİT KULÜBEYE

Raşit’in Tokatspor maçındaki performansından memnun kalmayan teknik heyetin tecrübeli oyuncuyu yedek oturtarak Bünyamin Karataş’ı 10 numara pozisyonunda oynatmayı iddia edildi. Ön libero için Tuncay, Servan ve Zeki arasında yaşanacak olan forma savaşı sonucunda Menemen maçında sahada hangi isimlerin olacağı hafta içinde yapılacak olan antrenmanlar sonucunda belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.