Tat'a son görev

Gebze 31.12.2015 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tat'a son görev

Gebze’nin yakından tanıdığı Avukat Resul Tat’ın ağabeyi Gaffur Tat bugün son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Gebze teşkilatı eski yöneticilerinden ve iki dönem Gebze Belediyesi meclis üyeliği yapan Avukat Resul Tat’ın ağabeyi Gafur Tat dün hakkın rahmetine kavuştu. Bugün Çoban Mustafa Paşa Camii’nde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci,Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel ile iş ve siyaset dünyasından bir çok kişi katıldı.Merhum Tat’ın cenazesi kılınan namazın ardından Gebze Belediyesi Merkez Mezarlığına  defnedildi. HEDEF GAZETESİ olarak Gaffur Tat’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Gebze’nin yakından tanıdığı Avukat Resul Tat’ın ağabeyi Gaffur Tat bugün son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Gebze teşkilatı eski yöneticilerinden ve iki dönem Gebze Belediyesi meclis üyeliği yapan Avukat Resul Tat’ın ağabeyi Gafur Tat dün hakkın rahmetine kavuştu. Bugün Çoban Mustafa Paşa Camii’nde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci,Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel ile iş ve siyaset dünyasından bir çok kişi katıldı.Merhum Tat’ın cenazesi kılınan namazın ardından Gebze Belediyesi Merkez Mezarlığına  defnedildi.

HEDEF GAZETESİ olarak Gaffur Tat’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.