Tatil en güzel Çayırova’da değerlendirilir!

Çayırova 31.01.2019 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tatil en güzel Çayırova’da değerlendirilir!

Çayırova Belediyesi’nin 5 yıl içinde gerçekleştirdiği yatırımlar, bugün meyvelerini en güzel şekilde veriyor.

Çayırova Belediyesi’nin 5 yıl içinde gerçekleştirdiği yatırımlar, bugün meyvelerini en güzel şekilde veriyor. Başkan Şevki demirci tarafından hayata geçirilen semt konakları, Naim Süleymanoğlu ve Necmettin Erbakan Kültür merkezilerinde açılan kurslarda Çayırovalı öğrenciler kendilerini geliştiriyorlar. Anne Çocuk Kulüpleri ve Bilgi evlerinde eğitim gören öğrenciler, yukarı Yıl tatilini boş geçirmiyor. Çocuklar açılan atölye ve kurslarda kendilerini geliştirirken, Başkan Demirci de eğitimlere konuk oluyor bir yandan da Velilerle sohbetler gerçekleştiriyor. KOCAELİ TAKDİR EDİYOR Sadece Çayırovalıların değil, tüm Kocaeli’nin takdir ettiği hizmetleri hayata geçiren başkan Şevki Demirci, 5 yıla Milyonlarca TL değerinde hizmetler sığdırırken, hiç kuşkusuz en önemli yatırımlarını eğitim çalışmaları oluşturdu. 9 Mahalle’nin tamamında Anne- Çocuk Kulüpleriyle eğitim imkanı sunduklarını ve bu hizmetleri Semt Konakları ve Kültür Merkezleri çatısı altında verdiklerini aktaran Demirci, “İlçemizde Anne- Çocuk Kulüplerimizin önemi çok büyüktür. Çünkü eğitim okul öncesinden yani aileden başlar. Bizde burada bir aile olduk. Binlerce ailemize çocuklarımıza ulaştık. 5 yıl gibi bir sürede eğitim kalitemizi en üst seviyeye çıkararak hizmet verdik. Bugün burada çocuklarımızın almış olduğu karneler onları ve sizleri mutlu ettiği gibi bizleri de çok mutlu ediyor.” dedi. PROJELER ÖRNEK OLDU Demirci, “Türkiye çapında örnek, özgün bir eğitim modeli uyguluyoruz. 4-5 yaş çocuğu olan annemiz haftanın 3 günü çocuğuyla her mahalleye konumlandırdığımız, yaya ulaşımı mesafesinde, semt konağımız bünyesindeki kulübümüzden çocuğuyla birlikte faydalanıyor. Uzman eğitmenlerimiz eliyle verdiğimiz eğitimle çocuklarımız birçok şeyi daha ilkokula gitmeden uygulamalı olarak öğreniyor. Buradaki asli amacımız iyi bir insan, hayırlı bir evlat olması için aile kurumunu desteklemektir. Anneyi de çocuk gelişimi konusunda verdiğimiz eğitimler, kişisel gelişim seminerleri ve kurslarla destekleyip bilinçlendirmek bir diğer amacımızdır. Özgüven sahibi bir birey olarak yetişmesine katkı sunduğumuz çocuklarımızın daha sonraki eğitim hayatlarını da takip ettiğimizde hem okul hayatında hem de sosyal hayatta başarılı oldukları, yaşıtları arasında ön plana çıktıklarını görüyoruz. Anne çocuk kulüplerimiz, bilgievlerimiz ve gençlik merkezlerimizle okul öncesinden üniversiteye giden yolda çocuklarımızın, gençlerimizin, annelerimizin ve ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Çayırova Belediyesi’nin 5 yıl içinde gerçekleştirdiği yatırımlar, bugün meyvelerini en güzel şekilde veriyor.

Çayırova Belediyesi’nin 5 yıl içinde gerçekleştirdiği yatırımlar, bugün meyvelerini en güzel şekilde veriyor. Başkan Şevki demirci tarafından hayata geçirilen semt konakları, Naim Süleymanoğlu ve Necmettin Erbakan Kültür merkezilerinde açılan kurslarda Çayırovalı öğrenciler kendilerini geliştiriyorlar. Anne Çocuk Kulüpleri ve Bilgi evlerinde eğitim gören öğrenciler, yukarı Yıl tatilini boş geçirmiyor. Çocuklar açılan atölye ve kurslarda kendilerini geliştirirken, Başkan Demirci de eğitimlere konuk oluyor bir yandan da Velilerle sohbetler gerçekleştiriyor.

KOCAELİ TAKDİR EDİYOR

Sadece Çayırovalıların değil, tüm Kocaeli’nin takdir ettiği hizmetleri hayata geçiren başkan Şevki Demirci, 5 yıla Milyonlarca TL değerinde hizmetler sığdırırken, hiç kuşkusuz en önemli yatırımlarını eğitim çalışmaları oluşturdu. 9 Mahalle’nin tamamında Anne- Çocuk Kulüpleriyle eğitim imkanı sunduklarını ve bu hizmetleri Semt Konakları ve Kültür Merkezleri çatısı altında verdiklerini aktaran Demirci, “İlçemizde Anne- Çocuk Kulüplerimizin önemi çok büyüktür. Çünkü eğitim okul öncesinden yani aileden başlar. Bizde burada bir aile olduk. Binlerce ailemize çocuklarımıza ulaştık. 5 yıl gibi bir sürede eğitim kalitemizi en üst seviyeye çıkararak hizmet verdik. Bugün burada çocuklarımızın almış olduğu karneler onları ve sizleri mutlu ettiği gibi bizleri de çok mutlu ediyor.” dedi.

PROJELER ÖRNEK OLDU

Demirci, “Türkiye çapında örnek, özgün bir eğitim modeli uyguluyoruz. 4-5 yaş çocuğu olan annemiz haftanın 3 günü çocuğuyla her mahalleye konumlandırdığımız, yaya ulaşımı mesafesinde, semt konağımız bünyesindeki kulübümüzden çocuğuyla birlikte faydalanıyor. Uzman eğitmenlerimiz eliyle verdiğimiz eğitimle çocuklarımız birçok şeyi daha ilkokula gitmeden uygulamalı olarak öğreniyor. Buradaki asli amacımız iyi bir insan, hayırlı bir evlat olması için aile kurumunu desteklemektir. Anneyi de çocuk gelişimi konusunda verdiğimiz eğitimler, kişisel gelişim seminerleri ve kurslarla destekleyip bilinçlendirmek bir diğer amacımızdır. Özgüven sahibi bir birey olarak yetişmesine katkı sunduğumuz çocuklarımızın daha sonraki eğitim hayatlarını da takip ettiğimizde hem okul hayatında hem de sosyal hayatta başarılı oldukları, yaşıtları arasında ön plana çıktıklarını görüyoruz. Anne çocuk kulüplerimiz, bilgievlerimiz ve gençlik merkezlerimizle okul öncesinden üniversiteye giden yolda çocuklarımızın, gençlerimizin, annelerimizin ve ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.