Tayfun’a Uzuntarla çelmesi 1-1

Spor 15.12.2017 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tayfun’a Uzuntarla çelmesi 1-1

Tayfun’a Uzuntarla çelmesi 1-1

Süper Amatör Lig B Grubu lideri Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 12.haftasında sahasında ağırladığı Uzuntarlaspor ile ilk yarıda karşılıklı atılan goller sonucunda 1-1 berabere kaldı ve 4 maç aradan sonra puan kaybetti. İyi gününde olmayan Tayfunspor’a bir de maçın hakeminin tartışması yaratan kararlar eklemesi puan kaybını kaçınılmaz hale getirdi. BULUN: HAKEMLER KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERMELİLER Maç sonunda hakem ile ilgili sitemini dile getiren Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun, ‘’Karşılaşmanın hakemi verdiği kararlarla canımızı yaktı. Yaşadığımız puan kaybı bahane değil. Biz kötü oyunu kendi içimizde konuşup düzelteceğiz. Ama aynı hassasiyeti hakemler de gösterip kendilerine çeki düzen vermeliler’’şeklinde konuştu.
Tayfun’a Uzuntarla çelmesi 1-1

Süper Amatör Lig B Grubu lideri Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 12.haftasında sahasında ağırladığı Uzuntarlaspor ile ilk yarıda karşılıklı atılan goller sonucunda 1-1 berabere kaldı ve 4 maç aradan sonra puan kaybetti. İyi gününde olmayan Tayfunspor’a bir de maçın hakeminin tartışması yaratan kararlar eklemesi puan kaybını kaçınılmaz hale getirdi.

BULUN: HAKEMLER KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERMELİLER

Maç sonunda hakem ile ilgili sitemini dile getiren Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun, ‘’Karşılaşmanın hakemi verdiği kararlarla canımızı yaktı. Yaşadığımız puan kaybı bahane değil. Biz kötü oyunu kendi içimizde konuşup düzelteceğiz. Ama aynı hassasiyeti hakemler de gösterip kendilerine çeki düzen vermeliler’’şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.