Tayfunspor küllerinden doğuyor

Spor 06.07.2017 - 13:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tayfunspor küllerinden doğuyor

Gebze’nin köklü kulüplerinden Tayfunspor, 2017-2018 sezonu öncesinde küllerinden doğmaya hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı Serdar Bulun yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden ve güçlü bir yönetimle yeni sezona hazırlanan Gebze Tayfunspor’a, Hidropaks firması isim sponsoru oldu. Yeni sezondan itibaren Hidropaks Gebze Tayfunspor ismiyle mücadele edecek olan Gebze’nin güzide kulübü, yeni transferlerini bugün kamuoyuna açıklayacak. İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK Bölgemizin önde gelen başarılı futbolcuları ile birer birer anlaşan Hidropaks Tayfunspor yönetimi, bugün saat 19.00’da bu futbolcular için imza töreni düzenleyecek. Gebze amatör evinde yapılan olan imza törenine, yeni transferlerin yanı sıra, teknik ekip ve yönetim kurulu üyelerinin de tam kadro katılacakları öğrenildi. 
Gebze’nin köklü kulüplerinden Tayfunspor, 2017-2018 sezonu öncesinde küllerinden doğmaya hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı Serdar Bulun yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden ve güçlü bir yönetimle yeni sezona hazırlanan Gebze Tayfunspor’a, Hidropaks firması isim sponsoru oldu. Yeni sezondan itibaren Hidropaks Gebze Tayfunspor ismiyle mücadele edecek olan Gebze’nin güzide kulübü, yeni transferlerini bugün kamuoyuna açıklayacak.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Bölgemizin önde gelen başarılı futbolcuları ile birer birer anlaşan Hidropaks Tayfunspor yönetimi, bugün saat 19.00’da bu futbolcular için imza töreni düzenleyecek. Gebze amatör evinde yapılan olan imza törenine, yeni transferlerin yanı sıra, teknik ekip ve yönetim kurulu üyelerinin de tam kadro katılacakları öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.