TECAVÜZ İDDASI OLAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLÜM DÖŞEĞİNDE

Çayırova 22.03.2016 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TECAVÜZ İDDASI OLAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLÜM DÖŞEĞİNDE

Çayırova'da oturan ve tecavüz şüphesiyle hastanede tedavi altında tutulan 3 yaşındaki erkek çocuğun hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Çayırova'ya bağlı Yenimahalle'de oturan G.K., geçtiğimiz gün 3 yaşındaki oğlu A.C.K.'nin merdivenden düştüğünü söyleyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne getirdi. Acil serviste görevli doktorlar çocuğu muayene ederken, vücudundaki morlukları ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Polis, G.K. ile nikâhsız yaşadığı M.Ç.'yi gözaltına aldı. Devlet hastanesinde ilk müdahale yapılan A.C. K. Gebze'de özel bir hastaneye sevk edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.  YOĞUN BAKIMDA Hastanede  tedavi gören 3 yaşındaki A.C.K.'nin yoğun bakımda olduğu öğrenildi. A.C.K.’nın hayati tehlikesi olduğu için yoğun bakımda olduğu bildirilirken,  hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. A.C.K.’nın tedavi devam ederken öte yandan Gebze İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Gebze Aile Danışma Merkezi'nin de çocuğun tedavisinin ardından kuruma verilmesi için gerekli çalışmayı başlattığı bildirildi. Ayrıca  Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan raporlara göre çocuğun  kurum  tarafından koruma altına alınacağı öğrenildi. 
Çayırova'da oturan ve tecavüz şüphesiyle hastanede tedavi altında tutulan 3 yaşındaki erkek çocuğun hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Çayırova'ya bağlı Yenimahalle'de oturan G.K., geçtiğimiz gün 3 yaşındaki oğlu A.C.K.'nin merdivenden düştüğünü söyleyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne getirdi. Acil serviste görevli doktorlar çocuğu muayene ederken, vücudundaki morlukları ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Polis, G.K. ile nikâhsız yaşadığı M.Ç.'yi gözaltına aldı. Devlet hastanesinde ilk müdahale yapılan A.C. K. Gebze'de özel bir hastaneye sevk edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı. 

YOĞUN BAKIMDA

Hastanede  tedavi gören 3 yaşındaki A.C.K.'nin yoğun bakımda olduğu öğrenildi. A.C.K.’nın hayati tehlikesi olduğu için yoğun bakımda olduğu bildirilirken,  hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. A.C.K.’nın tedavi devam ederken öte yandan Gebze İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Gebze Aile Danışma Merkezi'nin de çocuğun tedavisinin ardından kuruma verilmesi için gerekli çalışmayı başlattığı bildirildi. Ayrıca  Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan raporlara göre çocuğun  kurum  tarafından koruma altına alınacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.