Tehlike çanları çalıyor! 1-0

Spor 06.03.2019 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tehlike çanları çalıyor! 1-0

Gebzespor kazanmayı unuttu. 3.Lig 1.Grup’ta zor günler geçiren Gebzespor, hafta içi mesaisinde konuk olduğu Nazilli Belediyespor’a 1-0 yenilerek galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkının 1’e inen mor beyazlılarda tehlike çanları çalmaya başladı.

Nazilli İlçe Stadı’nda seyircisiz oynanan maça Gebzespor geçen haftaki Körfezspor maçı ilk 11’nden 3 değişiklikle başladı. Sarı kart cezalısı Ferhat Çoban’ın yanı sıra, Serhat Yeşilördek ve Yusuf Çolakoğlu’nu yedek soyunduran Teknik Direktör Alaettin Çiçek, bu isimlerin yerine Nurullah Serbest, Serhat Gezginci ve Erkam Güleç’e ilk 11’de şans verdi. İSLAM DİREĞİ GEÇEMEDİ Karşılaşmaya oyunu tutarak başlayan Gebzespor güçlü rakibine ilk bölümde net bir pozisyon vermezken, 21.dakikada golle burun buruna geldi. Geçen hafta Körfezspor karşısında mor beyazlı temsilcimizin tek golünü atan stoper İslam Altunkan, güzel kafa vuruşu yapsa da bu kez direği geçemedi. Ev sahibi ekipte son haftaların formda ismi Yasin Dülger, savunmanın dengesiz yakalandığı pozisyonda 35.dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirerek devreye üstün girmesini sağladı. FARK 1’E İNDİ Mücadelenin ikinci yarısında daha atak gözüken Gebzespor, son haftalardaki gol atamama sorununu bu maçta da aşamayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Öte yandan Gebzespor’da 59.dakikadan sarı kartı bulunan Nurullah Serbest, 75.dakikada gördüğü ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonucun ardından galibiyet hasretini 7 maça çıkaran mor beyazlıların küme düşme hattında bulunan Silivrispor ile arasındaki puan farkı 1’e indi. 23 puanla haftayı 14.sırada tamamlayan Gebzespor, Pazar günü sahasında Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelecek.
Gebzespor kazanmayı unuttu. 3.Lig 1.Grup’ta zor günler geçiren Gebzespor, hafta içi mesaisinde konuk olduğu Nazilli Belediyespor’a 1-0 yenilerek galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkının 1’e inen mor beyazlılarda tehlike çanları çalmaya başladı.

Nazilli İlçe Stadı’nda seyircisiz oynanan maça Gebzespor geçen haftaki Körfezspor maçı ilk 11’nden 3 değişiklikle başladı. Sarı kart cezalısı Ferhat Çoban’ın yanı sıra, Serhat Yeşilördek ve Yusuf Çolakoğlu’nu yedek soyunduran Teknik Direktör Alaettin Çiçek, bu isimlerin yerine Nurullah Serbest, Serhat Gezginci ve Erkam Güleç’e ilk 11’de şans verdi.

İSLAM DİREĞİ GEÇEMEDİ

Karşılaşmaya oyunu tutarak başlayan Gebzespor güçlü rakibine ilk bölümde net bir pozisyon vermezken, 21.dakikada golle burun buruna geldi. Geçen hafta Körfezspor karşısında mor beyazlı temsilcimizin tek golünü atan stoper İslam Altunkan, güzel kafa vuruşu yapsa da bu kez direği geçemedi. Ev sahibi ekipte son haftaların formda ismi Yasin Dülger, savunmanın dengesiz yakalandığı pozisyonda 35.dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirerek devreye üstün girmesini sağladı.

FARK 1’E İNDİ

Mücadelenin ikinci yarısında daha atak gözüken Gebzespor, son haftalardaki gol atamama sorununu bu maçta da aşamayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Öte yandan Gebzespor’da 59.dakikadan sarı kartı bulunan Nurullah Serbest, 75.dakikada gördüğü ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonucun ardından galibiyet hasretini 7 maça çıkaran mor beyazlıların küme düşme hattında bulunan Silivrispor ile arasındaki puan farkı 1’e indi. 23 puanla haftayı 14.sırada tamamlayan Gebzespor, Pazar günü sahasında Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.