Tek eksik gol 0-0

Spor 12.08.2018 - 17:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tek eksik gol 0-0

ÇAYIROVASPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA SALİHLİ İLE YENİŞEMEDİ

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Çayırovaspor kamptaki ikinci hazırlık maçından yine golsüz beraberlikle ayrıldı. İlk maçında Sandıklı Belediyespor 0-0 berabere kalan yeşil siyahlılar, bu kez de Salihli Belediyespor karşısında aynı skoru aldı. Mücadeleye Emrullah, Mehmet, Fatih, Ramazan, Hakan, Oğuzhan, Muharrem, Gökhan, Ömer, Ahmet, Murat ilk 11’yle çıkan Çayırovaspor, maçın mutlak hakimi olan taraftı. Orta sahadaki etkili pas trafiğiyle rakibinin başını döndüren Çayırovaspor’da Ömer Faruk ve Muharrem başarılı performanslarıyla dikkat çekerken, Çayırovaspor adına tek eksik goldü. TARTIŞMALI OFSAYT BAYRAĞI Maçın ilk yarısında Ahmet’le golü bulan Çayırovaspor’un tartışmalı bir ofsayt bayrağıyla golü iptal edilirken, yeşil siyahlı temsilcimiz Muharrem ve Murat ile net fırsatları gole çeviremedi. İkinci maçından da golsüz ayrılan Çayırovaspor, istekli ve iştahlı futboluyla gelecek adına umut verdi.
ÇAYIROVASPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA SALİHLİ İLE YENİŞEMEDİ

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Çayırovaspor kamptaki ikinci hazırlık maçından yine golsüz beraberlikle ayrıldı. İlk maçında Sandıklı Belediyespor 0-0 berabere kalan yeşil siyahlılar, bu kez de Salihli Belediyespor karşısında aynı skoru aldı.

Mücadeleye Emrullah, Mehmet, Fatih, Ramazan, Hakan, Oğuzhan, Muharrem, Gökhan, Ömer, Ahmet, Murat ilk 11’yle çıkan Çayırovaspor, maçın mutlak hakimi olan taraftı. Orta sahadaki etkili pas trafiğiyle rakibinin başını döndüren Çayırovaspor’da Ömer Faruk ve Muharrem başarılı performanslarıyla dikkat çekerken, Çayırovaspor adına tek eksik goldü.

TARTIŞMALI OFSAYT BAYRAĞI

Maçın ilk yarısında Ahmet’le golü bulan Çayırovaspor’un tartışmalı bir ofsayt bayrağıyla golü iptal edilirken, yeşil siyahlı temsilcimiz Muharrem ve Murat ile net fırsatları gole çeviremedi. İkinci maçından da golsüz ayrılan Çayırovaspor, istekli ve iştahlı futboluyla gelecek adına umut verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.