“Tek eksik gol”

Spor 03.10.2017 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Tek eksik gol”

DARICA G.B TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜRSES KILIÇ, KALİTELERİNİ SKORA YANSITAMADIKLARINI SÖYLEDİ

Erokspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, temel oyuncularının skor üretemediğini ve bu yüzden kalitelerini skorlara yansıtamadıklarını belirtti. Kılıç, ‘’Takımımın mücadelesinden ve oyunundan memnunum. Tek eksiğimiz gol’’dedi. Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Erokspor karşısında 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Oynamaya değil, korumaya gelen bir takıma karşı mücadele ettiklerini, buna rağmen önemli pozisyonlar bulduklarını belirten Kılıç, ‘’Takımımın mücadelesinden ve oyunundan son derece memnunum. Kapalı oynayan takımlara karşı yakalanan her pozisyon değerlidir. Biz ne yazık ki bu pozisyonları gol yapamadık. Bizim gibi kaliteli bir takımın bu pozisyonları gole çevirmesi gerekiyor’’dedi. ‘’AZİZ VE HALİL’DEN SKOR BEKLİYORUM’’ Temel oyuncuların skora katkı yapamamasının sıkıntısını yaşadıklarını belirten Gürses Hoca, ‘’Kanatlarımızda görev yapan Aziz ve Halil ile santraforlarımızın skor üretmesi gerekiyor. Teme oyuncularımız bunu yapamayınca maalesef güzel oyunumuzu tabelaya yansıtamıyoruz. Erokspor maçında da yine tek eksiğimiz goldü. Kaybedilmiş bir şey yok, daha çok çalışacağız’’dedi. ‘’HAKEM İYİ NİYETLİ DEĞİLDİ’’ Maç sonunda karşılaşmanın hakemi Efe Tanrıverdi’ye yönelik itirazları ile ilgili açıklamalarda bulunan Kılıç, hakemin iyi niyetli olduğuna inanmadığını vurguladı. Hakemin uzatma dakikalarını tam oynatmadığını belirten Kılıç, ‘’Top bizim ayağımızda ve hücum yaptığımız esnada düdüğü ağzına götürüp maçı bitirmek üzereyken o anda yaşadığımız top kaybı sonrasında rakibin atak yapmasına izin vererek maçı bitirmeyen bir hakemin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Maç sonunda da hakeme bunu sordum ama yanıt alamadım’’dedi. ‘’CAFERCAN’IN EKSİKLİĞİNİ HİSSEDİYORUZ’’ Sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan uzak kalan ve Erokspor maçının 77.dakikasında oyuna dahil olan Cafercan Aksu ile ilgili konuşan Kılıç, Cafercan’ın eksikliğini htiklerini söyledi. Kılıç, ‘’Cafercan yaklaşık 25 gündür takımla antrenmanlara katılamıyor. Sakatlığının geçmesinin ardından bu kez mide gribine yakalandı. Geçen hafta sadece 2 idman yaptı ve Erokspor maçında mecburen 15 dakika süre verebildik. Cafercan önemli bir oyuncu, umarım bir an önce hastalığını atlatır ve takıma döner’’dedi. ‘’GÖLCÜK’TE AKILLI BİR OYUNLA KAZANMALIYIZ’’ Gelecek hafta oynanacak olan Gölcükspor maçına değinen Gürses Kılıç, zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Gölcükspor’un deplasmandan aldığı galibiyetle moral bulduğunu ve işlerinin kolay olmayacağını kaydeden Kılıç, ‘’Türkiye Kupası maçında karşımızda dişli bir Gölcükspor bulmuştuk. Aynı zorlukta bir maça çıkacağız. Mücadele gücümüzü, hırsımızı ve kalitemizi göstermek istiyorsak bunu skora yansıtıp kazanmalıyız. Gölcükspor maçında deplasmanında akıllı bir oyunla gol ve goller bulup 3 puan almak istiyoruz’’dedi.
DARICA G.B TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜRSES KILIÇ, KALİTELERİNİ SKORA YANSITAMADIKLARINI SÖYLEDİ

Erokspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, temel oyuncularının skor üretemediğini ve bu yüzden kalitelerini skorlara yansıtamadıklarını belirtti. Kılıç, ‘’Takımımın mücadelesinden ve oyunundan memnunum. Tek eksiğimiz gol’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Erokspor karşısında 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Oynamaya değil, korumaya gelen bir takıma karşı mücadele ettiklerini, buna rağmen önemli pozisyonlar bulduklarını belirten Kılıç, ‘’Takımımın mücadelesinden ve oyunundan son derece memnunum. Kapalı oynayan takımlara karşı yakalanan her pozisyon değerlidir. Biz ne yazık ki bu pozisyonları gol yapamadık. Bizim gibi kaliteli bir takımın bu pozisyonları gole çevirmesi gerekiyor’’dedi.

‘’AZİZ VE HALİL’DEN SKOR BEKLİYORUM’’

Temel oyuncuların skora katkı yapamamasının sıkıntısını yaşadıklarını belirten Gürses Hoca, ‘’Kanatlarımızda görev yapan Aziz ve Halil ile santraforlarımızın skor üretmesi gerekiyor. Teme oyuncularımız bunu yapamayınca maalesef güzel oyunumuzu tabelaya yansıtamıyoruz. Erokspor maçında da yine tek eksiğimiz goldü. Kaybedilmiş bir şey yok, daha çok çalışacağız’’dedi.

‘’HAKEM İYİ NİYETLİ DEĞİLDİ’’

Maç sonunda karşılaşmanın hakemi Efe Tanrıverdi’ye yönelik itirazları ile ilgili açıklamalarda bulunan Kılıç, hakemin iyi niyetli olduğuna inanmadığını vurguladı. Hakemin uzatma dakikalarını tam oynatmadığını belirten Kılıç, ‘’Top bizim ayağımızda ve hücum yaptığımız esnada düdüğü ağzına götürüp maçı bitirmek üzereyken o anda yaşadığımız top kaybı sonrasında rakibin atak yapmasına izin vererek maçı bitirmeyen bir hakemin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Maç sonunda da hakeme bunu sordum ama yanıt alamadım’’dedi.

‘’CAFERCAN’IN EKSİKLİĞİNİ HİSSEDİYORUZ’’

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan uzak kalan ve Erokspor maçının 77.dakikasında oyuna dahil olan Cafercan Aksu ile ilgili konuşan Kılıç, Cafercan’ın eksikliğini htiklerini söyledi. Kılıç, ‘’Cafercan yaklaşık 25 gündür takımla antrenmanlara katılamıyor. Sakatlığının geçmesinin ardından bu kez mide gribine yakalandı. Geçen hafta sadece 2 idman yaptı ve Erokspor maçında mecburen 15 dakika süre verebildik. Cafercan önemli bir oyuncu, umarım bir an önce hastalığını atlatır ve takıma döner’’dedi.

‘’GÖLCÜK’TE AKILLI BİR OYUNLA KAZANMALIYIZ’’

Gelecek hafta oynanacak olan Gölcükspor maçına değinen Gürses Kılıç, zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Gölcükspor’un deplasmandan aldığı galibiyetle moral bulduğunu ve işlerinin kolay olmayacağını kaydeden Kılıç, ‘’Türkiye Kupası maçında karşımızda dişli bir Gölcükspor bulmuştuk. Aynı zorlukta bir maça çıkacağız. Mücadele gücümüzü, hırsımızı ve kalitemizi göstermek istiyorsak bunu skora yansıtıp kazanmalıyız. Gölcükspor maçında deplasmanında akıllı bir oyunla gol ve goller bulup 3 puan almak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.