Tempo var gol yok 0-0

Spor 30.08.2017 - 07:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tempo var gol yok 0-0

Afyon kampında güçlü ekiplerle hazırlık maçları yapmayı sürdüren Gebzespor, 5’nci hazırlık maçında Fatsa Belediyespor 0-0 berabere kaldı. Yüksek tempoda oynanan maçta Gebzespor ortaya koyduğu futbolla umut verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, kamptaki 5’nci hazırlık maçında Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Son derece yüksek tempoda oynanan karşılaşma kıran kırana mücadeleye sahne olurken, her iki takım da kadrolarının büyük çoğunluğuna şans verdi. MURAT VE UFUK CÖMERT GÜNLERİNDEYDİ Transfer döneminin flaş takımlarından Fatsa Belediyespor karşısında özellikle ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koyan Gebzespor, Ukraynalı oyuncusu Niko’nun başarılı oyunuyla rakip savunmayı bir hayli zorladı. Murat Aydın ve Ufuk Gülez’le net fırsatları cömertçe harcayan Menekşe, rakip Fatsa’ya fazla pozisyon şansı tanımadı. Karşılaşma başlama gibi golsüz sonuçlandı. ESKİ GEBZESPORLULAR RAKİP OLDU Geçen sezon Gebzespor formasını terleten Senegalli golcü Babacar ile stoper Gökhan Sipki’nin yanı sıra, Gebzespor alt yapısında yetişen Yılmaz Ersoy, Fatsa Belediyespor formasıyla mor beyazlı temsilcimize rakip oldu.
Afyon kampında güçlü ekiplerle hazırlık maçları yapmayı sürdüren Gebzespor, 5’nci hazırlık maçında Fatsa Belediyespor 0-0 berabere kaldı. Yüksek tempoda oynanan maçta Gebzespor ortaya koyduğu futbolla umut verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, kamptaki 5’nci hazırlık maçında Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Son derece yüksek tempoda oynanan karşılaşma kıran kırana mücadeleye sahne olurken, her iki takım da kadrolarının büyük çoğunluğuna şans verdi.

MURAT VE UFUK CÖMERT GÜNLERİNDEYDİ

Transfer döneminin flaş takımlarından Fatsa Belediyespor karşısında özellikle ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koyan Gebzespor, Ukraynalı oyuncusu Niko’nun başarılı oyunuyla rakip savunmayı bir hayli zorladı. Murat Aydın ve Ufuk Gülez’le net fırsatları cömertçe harcayan Menekşe, rakip Fatsa’ya fazla pozisyon şansı tanımadı. Karşılaşma başlama gibi golsüz sonuçlandı.

ESKİ GEBZESPORLULAR RAKİP OLDU

Geçen sezon Gebzespor formasını terleten Senegalli golcü Babacar ile stoper Gökhan Sipki’nin yanı sıra, Gebzespor alt yapısında yetişen Yılmaz Ersoy, Fatsa Belediyespor formasıyla mor beyazlı temsilcimize rakip oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.