Terör Operasyonlarına karşı çıktı!

Gebze 29.12.2015 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Terör Operasyonlarına karşı çıktı!

CHP Gebze’nin yeni ilçe başkanı Recep Dursun, sosyal medya üzerinden tartışılacak ve şaşırtıcı ifadeler kullanmaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar sürekli tartışılan Dursun, bu kez Güneydoğu’da yapılan Terör operasyonlarını eleştirdi. Terör Örgütü PKK’ya yönelik Güvenlik güçlerimizin uzun bir süredir yürüttüğü mücadeleye tepki gösteren, Vatan uğruna asker ve polisimiz Terör Örgütü mensupları tarafından şehit edilirken, Recep Dursun Terörle Mücadeleyi hakla mücadele olarak algıladı. Mehmetçik ve Polisimiz canını dişine takarken İlçe başkanı Dursun şu ifadeleri kullandı: “Savaşta sadece ölenler insanlar değil! İnsanlık,vicdan ve adalet de yok oluyor! Derin duygusal kopuşlar,ayrışmalara gebedir. Doğu ve Güneydoğu'daki halkımıza dayatılan ve yaşatılanlar kabul edilemez!. Terörle mücadele halkıyla mücadele edilerek yapılamaz!..”

CHP Gebze’nin yeni ilçe başkanı Recep Dursun, sosyal medya üzerinden tartışılacak ve şaşırtıcı ifadeler kullanmaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar sürekli tartışılan Dursun, bu kez Güneydoğu’da yapılan Terör operasyonlarını eleştirdi. Terör Örgütü PKK’ya yönelik Güvenlik güçlerimizin uzun bir süredir yürüttüğü mücadeleye tepki gösteren, Vatan uğruna asker ve polisimiz Terör Örgütü mensupları tarafından şehit edilirken, Recep Dursun Terörle Mücadeleyi hakla mücadele olarak algıladı. Mehmetçik ve Polisimiz canını dişine takarken İlçe başkanı Dursun şu ifadeleri kullandı:

“Savaşta sadece ölenler insanlar değil!

İnsanlık,vicdan ve adalet de yok oluyor!

Derin duygusal kopuşlar,ayrışmalara gebedir.

Doğu ve Güneydoğu'daki halkımıza dayatılan ve yaşatılanlar kabul edilemez!.

Terörle mücadele halkıyla mücadele edilerek yapılamaz!..”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.