Terör, Türkiye’yi dize getiremeyecek

Kocaeli 15.03.2016 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Terör, Türkiye’yi dize getiremeyecek

Ankara’daki patlamayı lanetleyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Hiçbir terör saldırısı Türkiye’yi dize getirmeyecek” dedi

Ankara’da yaşanan 37 kişinin hayatını kaybettiği terör olayının ardından açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü terörü lanetledi. Başkan Ünlü, “Kızılay’da yaşanan hain saldırının faillerine ulaşılacak, asıl faillerinin, kirli niyetlerin ve emri veren mihrakların kimliğiyle beraber bu barbarlığın iç yüzü aydınlatılacaktır. Bu sürecin uzamaması en samimi temennimizdir. MHP halkın buhrandan çıkmasına yardımcı olacak” dedi. BU GÜNLER GEÇECEK Ünlü konuşmasına şöyle devam etti: “Uzun süreli siyasete baktığımızda, yaşananlarla söylenenlerin örtüşmediğini yaşayarak acı bir şekilde öğrenmekteyiz. MHP olarak halkın yanında durmaya devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ruhuyla bunu beraber atlatacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yanındayız. Bu günler geçecektir. MHP tüm teşkilatlarıyla birlikte halkın hassas sürecinde yanında duruşunu sürdürecek ve buhrandan çıkmasına yardımcı olacaktır. Bize yüklenen misyon budur.” HESABINI VERECEKLER Ünlü son olarak ise şunları söyledi: “Türk milleti yeni bir felaket ve vahşetle karşı karşıyadır. Türkiye düşmanları her türlü güvenlik tedbirini aşarak Ankara Kızılay’a taşıdıkları bombaları alçakça patlatarak onlarca masum cana kıymışlar, çok sayıda kardeşimizin de yaralanmasına neden olmuşlardır. Bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Şunu herkes bilmelidir ki hiçbir terör saldırısı Türkiye’yi dize getirmeyecek, teslim almayacaktır. Bunun hesabını vereceklerdir. Bir daha böyle acı olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.”
Ankara’daki patlamayı lanetleyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Hiçbir terör saldırısı Türkiye’yi dize getirmeyecek” dedi

Ankara’da yaşanan 37 kişinin hayatını kaybettiği terör olayının ardından açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü terörü lanetledi. Başkan Ünlü, “Kızılay’da yaşanan hain saldırının faillerine ulaşılacak, asıl faillerinin, kirli niyetlerin ve emri veren mihrakların kimliğiyle beraber bu barbarlığın iç yüzü aydınlatılacaktır. Bu sürecin uzamaması en samimi temennimizdir. MHP halkın buhrandan çıkmasına yardımcı olacak” dedi.


BU GÜNLER GEÇECEK
Ünlü konuşmasına şöyle devam etti: “Uzun süreli siyasete baktığımızda, yaşananlarla söylenenlerin örtüşmediğini yaşayarak acı bir şekilde öğrenmekteyiz. MHP olarak halkın yanında durmaya devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ruhuyla bunu beraber atlatacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yanındayız. Bu günler geçecektir. MHP tüm teşkilatlarıyla birlikte halkın hassas sürecinde yanında duruşunu sürdürecek ve buhrandan çıkmasına yardımcı olacaktır. Bize yüklenen misyon budur.”


HESABINI VERECEKLER
Ünlü son olarak ise şunları söyledi: “Türk milleti yeni bir felaket ve vahşetle karşı karşıyadır. Türkiye düşmanları her türlü güvenlik tedbirini aşarak Ankara Kızılay’a taşıdıkları bombaları alçakça patlatarak onlarca masum cana kıymışlar, çok sayıda kardeşimizin de yaralanmasına neden olmuşlardır. Bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Şunu herkes bilmelidir ki hiçbir terör saldırısı Türkiye’yi dize getirmeyecek, teslim almayacaktır. Bunun hesabını vereceklerdir. Bir daha böyle acı olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.