TFF'DEN KULÜPLERE UYARI

Spor 15.11.2016 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TFF'DEN KULÜPLERE UYARI

TFF'DEN KULÜPLERE UYARI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından İl Temsilciliklerine gönderilen açıklamada, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek oyuncuları olan takımların, başvurmaları halinde maçları ertelenecek. TFF İstanbul İl Temsilciliği’nin internet sitesinde, Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör ve 1. Amatör Küme’de mücadele eden takımlara yönelik yer alan açıklamada, “20 Kasım Pazar günü Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan KPSS nedeniyle, sınava girecek en az üç futbolcusunun sınav belgesiyle birlikte İl Temsilciliklerine müracaat eden takımlarımızın müsabakaları ertelenecektir” denildi. Erteleme talebinde bulunacak takımların ise en geç 15 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerektiği ifade edildi.
TFF'DEN KULÜPLERE UYARI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından İl Temsilciliklerine gönderilen açıklamada, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek oyuncuları olan takımların, başvurmaları halinde maçları ertelenecek.

TFF İstanbul İl Temsilciliği’nin internet sitesinde, Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör ve 1. Amatör Küme’de mücadele eden takımlara yönelik yer alan açıklamada, “20 Kasım Pazar günü Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan KPSS nedeniyle, sınava girecek en az üç futbolcusunun sınav belgesiyle birlikte İl Temsilciliklerine müracaat eden takımlarımızın müsabakaları ertelenecektir” denildi.

Erteleme talebinde bulunacak takımların ise en geç 15 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.