TOBY, İLİM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Darıca 13.04.2017 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TOBY, İLİM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Darıca Özel İlim Okulları 2016 / 2017 ders yılı ile birlikte başlatmış olduğu yetkinlik atölyeleri çerçevesinde Toby Yetkinlik Atölyeleri'nde 1., 2. Ve 3. sınıf öğrencileri kendi kumbaralarını yaparken üretici olmanın heyecanını yaşadılar. Keyifli vakit geçiren Özel İlim Eğitim Kurumu öğrencileri; günümüzde üretim için hangi teknolojilerden faydalanılıyor, yapacakları ürün kitlerinin üretim süreci nedir, bilgisayarda tasarlanmış objeler ile üretim prosedürü arasındaki bağlantı nasıl kurulur gibi konulara yönelik bilgilere de yer verilen Toby yetkinlik atölyeleri öğrencilerin üreticilik ruhunun gelişimine katkıda bulunuyorlar. Atölye çalışmalarında Avrupa'da müfredat çerçevesinde uygulanan ve Finlandiya eğitim sistemindeki başarı sırlarından biri olarak gösterilen atölye etkinlikleri akademik bilgi ve yetenek arasında bir denge kuruyor. Toby yetkinlik atölyeleri - öğrenci merkezli, proje odaklı ve butik tasarım konsepti ile katılımcılara farklı alanlarda deneyim yaşatmak ve 21. yy. becerileri arasında bilginin ötesinde yer alan kilit yetkinlikleri kazandırmak için hizmet veriyorlar. Darıca Özel İlim Okulları'nda her hafta farklı bir atölye çalışması ile öğrenciler 3 kilit alanlarda eğitim alıyorlar. 1.Bilgi edinme ve Uygulama ve Aktarma Becerileri 2.Analiz ve Problem Çözme Becerileri 3.Kişilerarası İletişim ve İşbirlik Becerileri.

Darıca Özel İlim Okulları 2016 / 2017 ders yılı ile birlikte başlatmış olduğu yetkinlik atölyeleri çerçevesinde Toby Yetkinlik Atölyeleri'nde 1., 2. Ve 3. sınıf öğrencileri kendi kumbaralarını yaparken üretici olmanın heyecanını yaşadılar. Keyifli vakit geçiren Özel İlim Eğitim Kurumu öğrencileri; günümüzde üretim için hangi teknolojilerden faydalanılıyor, yapacakları ürün kitlerinin üretim süreci nedir, bilgisayarda tasarlanmış objeler ile üretim prosedürü arasındaki bağlantı nasıl kurulur gibi konulara yönelik bilgilere de yer verilen Toby yetkinlik atölyeleri öğrencilerin üreticilik ruhunun gelişimine katkıda bulunuyorlar.

Atölye çalışmalarında Avrupa'da müfredat çerçevesinde uygulanan ve Finlandiya eğitim sistemindeki başarı sırlarından biri olarak gösterilen atölye etkinlikleri akademik bilgi ve yetenek arasında bir denge kuruyor. Toby yetkinlik atölyeleri - öğrenci merkezli, proje odaklı ve butik tasarım konsepti ile katılımcılara farklı alanlarda deneyim yaşatmak ve 21. yy. becerileri arasında bilginin ötesinde yer alan kilit yetkinlikleri kazandırmak için hizmet veriyorlar.

Darıca Özel İlim Okulları'nda her hafta farklı bir atölye çalışması ile öğrenciler 3 kilit alanlarda eğitim alıyorlar. 1.Bilgi edinme ve Uygulama ve Aktarma Becerileri 2.Analiz ve Problem Çözme Becerileri 3.Kişilerarası İletişim ve İşbirlik Becerileri.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.