TOLTAR: BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Dilovası 02.04.2015 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

TOLTAR: BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Dilovası Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısı, 14 Gündem maddesi ile gerçekleşti.

Belediye Hizmet binası toplantı salonunda gerçekleşen Nisan ayı meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”Çağlayan adliyesinde terör eylemi sonucu Şehit olan Cumhuriyet savcısı Mehmet Selim Kiraz Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Bu türlü olayların bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyor ve bu terör olayını şiddetle kınıyorum ”dedi.   BİR YILDA BİRÇOK HİZMETLER YAPTIK Halkımıza hizmete 1 yılımız doldu. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal yardımlaşmadan eğitime ve sağlığa kadar çevreci bir belediyecilik anlayışıyla 1 yıl gibi kısa bir zaman da birçok hizmetleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Hizmetin en iyisine laik olan halkımıza görev sürecimiz içinde elimizden gelenin fazlasını yapmak için gece gündüz demeden çalıştık. Hizmette kalan 4 senemizi tecrübelerimizle ve ekibimizle daha yaşanılabilir bir Dilovası için büyük projelere imza atacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bize olan güveniniz hizmet aşkımıza ve azmimize azim katmaktadır. Bütün çabalarımız hakkın ve halkın rızasını kazanma gayreti ve gayesi içinde olmaktır.   BAŞARILAR DİLİYORUM Görevi devir aldığımız günden bugüne kadar yapmış olduğumuz ve proje aşamasında olan hizmetlerimizi sizlerle beraber halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir yıl boyunca birlik ve beraberlik içinde hizmet aşkıyla profesyonelce çalışan Dilovası ilçemiz ve İlçe halkımıza hizmet eden gecesini gündüzüne katan değerli encümenlerimiz ve komisyonlarda laikiyle görev yapan meclis üyelerine şahsım ve halkımız adına teşekkür ederim. Ayrıca yeni yılda görevi devir alan meclis üyelerimize de başarılar diliyorum”dedi.    14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ 14 Gündem maddesi ile gerçekleşen Nisan Ayı meclisinde; Daimi encümenliğe; Enver Aydemir ve Fatih Meral (AK Parti) Plan ve Bütçe Komisyonuna; Kadir Teke(AK Parti), Mehmet Halit Ekici(AK Parti), Kahraman Umuç (AK Parti), Hamit Topçi (AK Parti) ve Mustafa Ak(CHP) Bayındırlık ve İmar Komisyonuna; Cemil Daşdemir (AK Parti), Fatih Meral(AK Parti), Enver Aydemir(AK Parti), Recep Laç (AK Parti) ve Osman Sudan(CHP) Hukuk, Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna; Mehmet Halit Ekici(AK Parti), Kadir Teke(AK Parti), Cafer Avşar(AK Parti), Cemil Daşdemir (AK Parti) ve Yakup Buruş(MHP)  seçildiler.  
Dilovası Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısı, 14 Gündem maddesi ile gerçekleşti.

Belediye Hizmet binası toplantı salonunda gerçekleşen Nisan ayı meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”Çağlayan adliyesinde terör eylemi sonucu Şehit olan Cumhuriyet savcısı Mehmet Selim Kiraz Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Bu türlü olayların bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyor ve bu terör olayını şiddetle kınıyorum ”dedi.

 

BİR YILDA BİRÇOK HİZMETLER YAPTIK

Halkımıza hizmete 1 yılımız doldu. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal yardımlaşmadan eğitime ve sağlığa kadar çevreci bir belediyecilik anlayışıyla 1 yıl gibi kısa bir zaman da birçok hizmetleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Hizmetin en iyisine laik olan halkımıza görev sürecimiz içinde elimizden gelenin fazlasını yapmak için gece gündüz demeden çalıştık. Hizmette kalan 4 senemizi tecrübelerimizle ve ekibimizle daha yaşanılabilir bir Dilovası için büyük projelere imza atacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bize olan güveniniz hizmet aşkımıza ve azmimize azim katmaktadır. Bütün çabalarımız hakkın ve halkın rızasını kazanma gayreti ve gayesi içinde olmaktır.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Görevi devir aldığımız günden bugüne kadar yapmış olduğumuz ve proje aşamasında olan hizmetlerimizi sizlerle beraber halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir yıl boyunca birlik ve beraberlik içinde hizmet aşkıyla profesyonelce çalışan Dilovası ilçemiz ve İlçe halkımıza hizmet eden gecesini gündüzüne katan değerli encümenlerimiz ve komisyonlarda laikiyle görev yapan meclis üyelerine şahsım ve halkımız adına teşekkür ederim. Ayrıca yeni yılda görevi devir alan meclis üyelerimize de başarılar diliyorum”dedi.

 

 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

14 Gündem maddesi ile gerçekleşen Nisan Ayı meclisinde;

Daimi encümenliğe; Enver Aydemir ve Fatih Meral (AK Parti)

Plan ve Bütçe Komisyonuna; Kadir Teke(AK Parti), Mehmet Halit Ekici(AK Parti), Kahraman Umuç (AK Parti), Hamit Topçi (AK Parti) ve Mustafa Ak(CHP)

Bayındırlık ve İmar Komisyonuna; Cemil Daşdemir (AK Parti), Fatih Meral(AK Parti), Enver Aydemir(AK Parti), Recep Laç (AK Parti) ve Osman Sudan(CHP)

Hukuk, Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna; Mehmet Halit Ekici(AK Parti), Kadir Teke(AK Parti), Cafer Avşar(AK Parti), Cemil Daşdemir (AK Parti) ve Yakup Buruş(MHP)  seçildiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.