Toltar Çok Duygulandı

Dilovası 26.04.2018 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Toltar Çok Duygulandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaeli'ye gelen Azerbaycanlı çocuklar önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ziyaret etti.

Azeri öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırlayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar öğrencilerle tek tek ilgilendi. TÜRKİYE BİZİM UMUDUMUZDUR Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından misafir edilen öğrenciler ve beraberinde gelen rehber öğretmenler Yegâne Mirzayeva ve Nushaba Huseyinova burada yaptığı açıklama da "Türkiye bizim öz vatanımız. Biz Türkiye’yi çok seviyoruz. Dinimizi Türkçe öğrendik. Türkiye bizim umudumuzdur. Allah Türkiye’nin başına bir keder getirmesin inşallah. Kocaeli'de çok güzel ağırlandık. İnşallah bir daha geliriz."dediler. TEK MİLLLET İKİ DEVLET Bunun üzerine kardeş ülke Azerbaycan’da gelen misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ise “Kardeş ülkenin, dost ülkenin kardeş çocuklarını Dilovası’nda ağırlamak bizleri son derece mutlu etmiştir. Azerbaycan bizim için etle tırnak gibidir. Tek millet iki devlet olarak bizler daha güçlü olacağız. Birlik ve beraber içerisinde olmalı ve her alanda gücümüze güç katacak kardeşliğimizi her daim ortaya koymalıyız. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ülkemize, kardeş ülkemiz Azerbeycan ve tüm dünya çocuklarına mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi. DUYGULANDIRAN ZİYARET Ziyarette Azeri çocuklardan Jale isimli öğrencinin söylediği duygusal şarkı Başkan Toltar'ı oldukça duygulandırdı. Başkan Toltar, Azeri öğrenci Jale'ye söylediği duygusal şarkı için teşekkür etti. Ardından Başkan Toltar, Azerbaycan’dan gelen misafirlerine tek tek hediyeler vererek onları sevindirdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaeli'ye gelen Azerbaycanlı çocuklar önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ziyaret etti.

Azeri öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırlayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar öğrencilerle tek tek ilgilendi.

TÜRKİYE BİZİM UMUDUMUZDUR

Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından misafir edilen öğrenciler ve beraberinde gelen rehber öğretmenler Yegâne Mirzayeva ve Nushaba Huseyinova burada yaptığı açıklama da "Türkiye bizim öz vatanımız. Biz Türkiye’yi çok seviyoruz. Dinimizi Türkçe öğrendik. Türkiye bizim umudumuzdur. Allah Türkiye’nin başına bir keder getirmesin inşallah. Kocaeli'de çok güzel ağırlandık. İnşallah bir daha geliriz."dediler.

TEK MİLLLET İKİ DEVLET

Bunun üzerine kardeş ülke Azerbaycan’da gelen misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ise “Kardeş ülkenin, dost ülkenin kardeş çocuklarını Dilovası’nda ağırlamak bizleri son derece mutlu etmiştir. Azerbaycan bizim için etle tırnak gibidir. Tek millet iki devlet olarak bizler daha güçlü olacağız. Birlik ve beraber içerisinde olmalı ve her alanda gücümüze güç katacak kardeşliğimizi her daim ortaya koymalıyız. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ülkemize, kardeş ülkemiz Azerbeycan ve tüm dünya çocuklarına mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

DUYGULANDIRAN ZİYARET

Ziyarette Azeri çocuklardan Jale isimli öğrencinin söylediği duygusal şarkı Başkan Toltar'ı oldukça duygulandırdı. Başkan Toltar, Azeri öğrenci Jale'ye söylediği duygusal şarkı için teşekkür etti. Ardından Başkan Toltar, Azerbaycan’dan gelen misafirlerine tek tek hediyeler vererek onları sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.