TOLTAR'DAN GÖRGÜN'E ZİYARET

Dilovası 07.12.2016 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TOLTAR'DAN GÖRGÜN'E ZİYARET

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Teknik Üniversite Rektörü Haluk Görgün’ü ziyaret etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Teknik Üniversite Rektörü Haluk Görgün’ü önceki gün makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ali Toltar, “Bölgemize önemli ivme kazandıran Gebze Teknik Üniversitemizin gün geçtikçe daha da iyi bir üniversite haline geldiğini görmek bizleri memnun ediyor. Bunda elbette ki Sayın Rektörümüzün önemli katkıları var. Keza kendisi göreve gelmesinden bu yana çok güzel işler başardı, başarmaya da devam ediyor. Biz Dilovası Belediyesi olarak da kendisinin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu anlamda bizi makamında ağırladığı için kendine teşekkür ederim” dedi. Gebze Teknik Üniversite Rektörü Haluk Görgün ise, ziyaretinden ötürü Toltar’a teşekkür ederek, birlikte güzel işler yapacaklarının vurgusunu yaptı. Görgün, “Gebzemize ve bölge illerimize Gebze Teknik Üniversitesi olarak gerekli katkıyı sağlamaktan onur ve gurur duyarız.” Dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Teknik Üniversite Rektörü Haluk Görgün’ü ziyaret etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Teknik Üniversite Rektörü Haluk Görgün’ü önceki gün makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ali Toltar, “Bölgemize önemli ivme kazandıran Gebze Teknik Üniversitemizin gün geçtikçe daha da iyi bir üniversite haline geldiğini görmek bizleri memnun ediyor. Bunda elbette ki Sayın Rektörümüzün önemli katkıları var. Keza kendisi göreve gelmesinden bu yana çok güzel işler başardı, başarmaya da devam ediyor. Biz Dilovası Belediyesi olarak da kendisinin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu anlamda bizi makamında ağırladığı için kendine teşekkür ederim” dedi.

Gebze Teknik Üniversite Rektörü Haluk Görgün ise, ziyaretinden ötürü Toltar’a teşekkür ederek, birlikte güzel işler yapacaklarının vurgusunu yaptı. Görgün, “Gebzemize ve bölge illerimize Gebze Teknik Üniversitesi olarak gerekli katkıyı sağlamaktan onur ve gurur duyarız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.